User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
21 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Tivibu Tivibuuu Kullanıcıları ?

BaybuRtlu69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Tivibu Tivibuuu Kullanıcıları ?

Merhaba arkadaşlar

Az önce TTNET'ten aradılar, Tivibu hakkında bilgi verdiler ve bende reklamlarda gördüğüm kadarıyla aşinaydım konuya.

Aylık 9.90 Tl Adsl internet faturamıza yansıyormuş ücreti... İlk 2 ay bedavaymış..

1 hafta modemi kapatmamamı söylediler, analizmi ne yapcaklarmış tivibu çekermi alt yapı sağlammı filan diye neyse işte, istediğimiz zamanda kapatabiliyrmuşz sadece bedava kullandğımz 2 ayın ücretini ödüyormşz yani 20 tl filan.. eğer 24 ay doldurmadan önce çıkarsak..

Fiyat bana uygun geldi, yerli yabancı kanallar vs bir çokta özellik saydılar... bende onayladım az önce telefonda 1 hfta içinde tkrar ararlar kurulum için..

Siz, Kullanıcılar olarak Bi sorun varmı tivibu hizmetinde ? memnun musunuz, ve tam olarak neler yapabiliyoruz bu tivibu da
    Emre Kalkan

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    iki paketi vardı biri web paketi.. 7 tl sinema kanalınıda alırsan 10 tl idi galiba kampanyalı
    birde ev paketi vardı 30 tl idi..
    birde cep paketi var 3-4 tl imi neydi..

aslında web paketini alıp bir tvout kablosu ile olay çözümlenebilir kanımca

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende dusundum ama mantıksız.. tv izlerken oyun oynayamicaksın deli gibi ping in olur tv de takılır goruntu , tv izlerken download yapamicaksın aynı şeyler yine olur , atıyorum unuttun odemeyi interneti , televizyonunda gidicek... bence saglıklı değil..

Germanci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tivibu web i aylardir kullaniyorum acikken download hizimda hicbir dusme olmuyor tv de takilmiyor hic en sevdigim yani yayini durdurup istedigin yerden devam edebilmek tekrar izleme kismida cok guzel yani. Bu gune kadar tek yasadigim sorun yuksek hizda herhangi bir seyi upload ederken takilma oluyor tv de onun haricinde ben en ufak bi sorun yasamadim tivibu web de. Bu arada baglanti hizim 16mb sinirsiz.
    Böbürlenme Padişahım senden Yüce ALLAH var...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende dusundum ama mantıksız.. tv izlerken oyun oynayamicaksın deli gibi ping in olur tv de takılır goruntu , tv izlerken download yapamicaksın aynı şeyler yine olur , atıyorum unuttun odemeyi interneti , televizyonunda gidicek... bence saglıklı değil..
    bu bahsettiklerinden bahsedilmedi valla, olmaza arayıp sorarım fakat tlefondaki müşteri temsilcisi, İnternete bağlı olmayacağını yani etkilemeyeciğini söyledi sadece faturası adsl faturasında tivibu ücreti olarak gözükücekmiş.

Vede şu da var, tivibuyu kapatıp nrmal eski kullandğımız receiver üzerindende kanalları izleyebiliyorumuşuz..

Bana bu anlatılanlarla mantıklı geldi, ayda 10 TL birşey sayılmaz pek, o keyfe değer gibi duruyor
    Emre Kalkan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Germanci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tivibu web i aylardir kullaniyorum acikken download hizimda hicbir dusme olmuyor tv de takilmiyor hic en sevdigim yani yayini durdurup istedigin yerden devam edebilmek tekrar izleme kismida cok guzel yani. Bu gune kadar tek yasadigim sorun yuksek hizda herhangi bir seyi upload ederken takilma oluyor tv de onun haricinde ben en ufak bi sorun yasamadim tivibu web de. Bu arada baglanti hizim 16mb sinirsiz.
    Bu tivibu web ne oluyor ? bir takım paketleri var anlaşılan..

Bize getircekleri bu paketmi oluyor acaba ?
    Emre Kalkan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tivibu web bilgisayar icin olani ben ilk uye oldugumda 1tl idi simdi 3 yada 4 tl oldu emin degilim. Sana getirecekleri televizyon icin yani tivibu ev. kendi receiveri var onu tv ye baglicaksin 9.90 di sanirim onunda en dusuk paketi ve sanirim yaninda tivibu webide veriyorlardi emin degilim. Ben acikcasi herturlu tavsiye ederim tivibuyu ister ev olsun ister web isterse cep. Dedigim gibi yayini istedigin yerde durdurup devam edebiliyosun ve istedigin zaman dizi ve programlari tekrar izleyebiliyorsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tivibu web bilgisayar icin olani ben ilk uye oldugumda 1tl idi simdi 3 yada 4 tl oldu emin degilim. Sana getirecekleri televizyon icin yani tivibu ev. kendi receiveri var onu tv ye baglicaksin 9.90 di sanirim onunda en dusuk paketi ve sanirim yaninda tivibu webide veriyorlardi emin degilim. Ben acikcasi herturlu tavsiye ederim tivibuyu ister ev olsun ister web isterse cep. Dedigim gibi yayini istedigin yerde durdurup devam edebiliyosun ve istedigin zaman dizi ve programlari tekrar izleyebiliyorsun.
    Bana 4 portlu modemde getirceklermiş, modemimde de sorun vardı iyi olcak bu

Dediğiniz gibi yayını durdurup daha snra izleme şansımız oluyormuş, tkrar yapabiliyormuşuz ve EN can alıcı noktası Reklamlar çıkınca ileri sardırabiliyormuşuz ve direkt izlediğimiz dizi/filme devam edebiliyormuşuz.
    Emre Kalkan

cliver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende tivibu veb kullanıyorum gayet memnunum kasma problemı yok kacırdıgın filmi diziyi izle istedıgın zaman
    Alıntı cliver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güneşi göremedim diye ağlarsan yıldızlarıda göremezsin
    alın teri
    16 YA 234 minik serçem
    16 BS 462 Clio rsi
    16 R 5115 Saxo vts(Kermit)
    16 GU 424 punto hgt
    Anka Vts
    belediye otobüsü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cliver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende tivibu veb kullanıyorum gayet memnunum kasma problemı yok kacırdıgın filmi diziyi izle istedıgın zaman
    Tivibu menüsü kolay mı ? umarım karmaşık değildir ya
    Emre Kalkan

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tivibu'yu bizde kullanıyoruz öğrenci evinde.. 7 lira veriyoruz ve gayet başarılı.. Kaçırdım ettim derdi yok en azından .)

Alıntı BaybuRtlu69 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tivibu menüsü kolay mı ? umarım karmaşık değildir ya

gayet basit hiçbişey yok
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tivibu'yu bizde kullanıyoruz öğrenci evinde.. 7 lira veriyoruz ve gayet başarılı.. Kaçırdım ettim derdi yok en azından .)

gayet basit hiçbişey yok

7 TL ? veya 9.90 tl neye göre farkediyor
    Emre Kalkan

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Valla bnde kullaniorum vkti zmnnda radilar istermsnz die dedim ok fulle asirida memnunum kesinlikle al.. hatt tvibu evede gecmeyi dusunuyorum sahsen..
    - K -

________
    Dr.Ecu

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    download hızında düşme olmaması mümkün değil.. Nerden baksan saniyede 200-300 kb cekiyor o yayın. Senin baglantın çok hızlı o yüzden hissetmiyorsun fazla birşey.Ama bi wow oynasan bir cod mw oynasan o zaman ping de direk farkı görebiliyorsun.Bende de tivibu web var... tivibu web le tivubu tv nin çektigide farklı.Tivibu web daha çok monitor dusunulerek alındıgı için çözünürlük öyle ahım şahım değil ama tivibu tv de çözünürlük daha fazla oldugu için çektigi s/kb da daha fazla olacaktır.Ama dediğim gibi oyun falan oynamayan için yada sürekli download yapmayanlar için pek bişey farketmez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    download hızında düşme olmaması mümkün değil.. Nerden baksan saniyede 200-300 kb cekiyor o yayın. Senin baglantın çok hızlı o yüzden hissetmiyorsun fazla birşey.Ama bi wow oynasan bir cod mw oynasan o zaman ping de direk farkı görebiliyorsun.Bende de tivibu web var... tivibu web le tivubu tv nin çektigide farklı.Tivibu web daha çok monitor dusunulerek alındıgı için çözünürlük öyle ahım şahım değil ama tivibu tv de çözünürlük daha fazla oldugu için çektigi s/kb da daha fazla olacaktır.Ama dediğim gibi oyun falan oynamayan için yada sürekli download yapmayanlar için pek bişey farketmez
    Premium uyegimle dosya cekerken 1.6mb/s ile download yapiyorum tivibu web acikken veya kapaliyken farketmiyor. Kalite konusunda sonuna kadar haklisin tivibu web ile tivibu ev arasinda daglar var ama tivibu web de okadarda rahatsiz olmuyorum. Cift monitor kullanarak oyun oynarken tivibuyu rahat izliyorum ama senin dedigin gibi online oyunlarda ping sorunu olabilir bisey diyemem o konuda.

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizde 100 kanal var 7 lira veriyoruz.. paketten pakete degisiyo..
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla bnde kullaniorum vkti zmnnda radilar istermsnz die dedim ok fulle asirida memnunum kesinlikle al.. hatt tvibu evede gecmeyi dusunuyorum sahsen..
    Valla normal olarak receiver bıktırmıştı artık, Tivibu iyi gelicek.

O halde herkse öneriyoruz

Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizde 100 kanal var 7 lira veriyoruz.. paketten pakete degisiyo..
    aynı şekilde banada 100 kanal filan birşeyler denildi, belki eski kullanıcı olduğunuz için o fiyattandır.
    Emre Kalkan

ondertopcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alt yapını zaten kontrol edicekler desteklmezse vermezler destekliyorsa kesin al memnun kalırsın
    EkN garage

bora1311 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6 7 aydir tivibu web kullaniyorum, son derece memnunum. internetin oldugu heryerde rahatlikla yayin alabiliyorsunuz....
    fordfocus2st-diesel edition-
    suzuki swift GL

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)