Arkadaslar ! Bu telefon hakkindaki goruslerinizi almak istiyorum. Sizce galaxy2 den fazlasi nedir? Diger telefonlardan belirgin artisi varmidir? Kisacasi 2.250 tl edecek bir teknolojimi
Tum goruslerinizi bekliyorum
Arkadaslar ! Bu telefon hakkindaki goruslerinizi almak istiyorum. Sizce galaxy2 den fazlasi nedir? Diger telefonlardan belirgin artisi varmidir? Kisacasi 2.250 tl edecek bir teknolojimi
Tum goruslerinizi bekliyorum
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Boyut cok onemli degilse pil omru ekran boyutu ve herseye not dusmenizi saglayan kalemiyle rakibi yok
Suan dokubmatik ekranli bir cihaz almayi dusunucek olsam baska birsey almam
Ayrica abi acelen yoksa kampanya zamanlari 1950 tl ye flb geliyor
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Extra ne ozelligi var bilmiyorum ama o tele deger bence o para,2 bin liraya tel aldim 3 hafta once hic pisman degilim,note'un benim telden ustun oldugunu biliyorum,bence hic dusunme abi begendiysen al derim.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Kardeslerim alicam her turluama icimede sinsin istiyorum. Bu arada kendime almiyorum not duseyim ben hala aveadan gelcek olan 4s i bekliorum
Bence tam bayan telefonu boyutundan dolayi. Yoksa erkek onu hicbir cebinde tasiyamaz
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Onur hangi kampanya ? Hemen alayim
Ozellikle deri on kapagi yapisik olarak gelen arka kapagi cok hos bence
Abi yarin ogrenir detay verirm kampanya durumunu
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
arkadaşımda var kendisi telefon teknik servisi zaten çok memnun şuan ceketinin cebinde rahatlıkla taşıyor ama yazın nasıl olur bilmiyorum ..
Anıl Atabey
kanka işin son noktası o kadar diyim boyutlarından yana sıkıntın yoksa hiç düşünme
fiyat olarakta biraderler 1900-2000 lira gibi bir fiyata veriyor
5.3 inç kulağıma dayarken utanırım.Ama uygulama performansıyla göz dolduran bir cihaz 1.4 ghz çift çekirdek arm işlemci 1 gb ram sağ olsun.
Bütçeli birisi olsam 2.telefonum olurdu kendisi boyutu sebebi ile.
Bayan kullanacak. Boyut sorunu yok. Birde cok islevli kullanilacak. Kisacasi tabletle tel isini bir arada gorebilsin die alinacak. Mesela ben iphonedan yaziorum suan mesaji ve kanser oluyorum resmen![]()
yaklaşoık 1.5 aydır kullanıyorum, sgs2'nin üzerine aldım oldukça memnunum. Kalem özelliği not alırken çok işe yarıyor. tek kötü yanı ekran büyüklüğüne alıştıktan sonra diğer telefonlar çok ufak geliyor göze.
Doğubank'daki telefoncumdan kayıtlı 1500 liraya aldım.
Neee 1500tl mihaci abi bizde alabilirmiyiz o rakamlara ?
Valla rakam cok mantikli. Kendisinle gorusebilirsen, buradan pm yoluylada bana ulasirsan sevinirim
kulağa dayama sorununada bluetooth kulaklıkla çözdünüzmü bi sıkıntı kalmazçok büyük ama güzel makina
kulakda iyi durmuyor
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)