Arkadaşlar aranızda HTC kullanan varmıdır? Tavsiye edermisiniz? Sıkıntı yaratırmı? Iphone la karşılaştırıldığında artıları ve eksileri nelerdir? Deneyimlerinizi, bildiklerinizi paylaşırmısınız?
Arkadaşlar aranızda HTC kullanan varmıdır? Tavsiye edermisiniz? Sıkıntı yaratırmı? Iphone la karşılaştırıldığında artıları ve eksileri nelerdir? Deneyimlerinizi, bildiklerinizi paylaşırmısınız?
ALLAH TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN !!!
düşünmene bile gerek yok HTC XL derim. Iphone yı ıllakı gormussunuzdur turkcell e gıdıp bıde XL ıncelemenızı tavsıye ederım elınıze almadan asla karar vermeyın turkcell de tarıfe var XL verıyor bı danışın isterseniz![]()
forumda bayağı konu var aslında
muzik dinliyormsun ?
htc nin kulaklık farkı var ilk olarak pil performansı konusunda yorum yapamıcam okadar test edemedim ama gerçekten cihaz androidle çok stabil performanslı çalışıyor
burda birzda senin isteklerin beklentilerin onemli
iphone4 un yazılımları olsun işletim sistemi olsun oturmuş durumda ios5 ile fazlasıyla yeterli ve hızlı
iki telefonuda inceleyip sana hangisi kolay iyi geliyorsa onu seçmelisin
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Onur abi internet müzik video fotoğraf vs. Bir çok özelliğini kullanmak durumunda olacağım. HTC markasını bilmiyorum Iphone kadar haşır neşir olmadım.
ALLAH TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN !!!
bir iphone 4s kullanıcısı olarak konuşmak istiyorumhtc telefon
iphone ise telefon özelliği kenara sıkıştırılmış bi bilgisayar
kıyaslamak bile doğru olmaz 2 sini elinize aldığınızda kullanılan malzeme kalitesi farkı bile belli oluyor
reklam yapmak istemiyorum ama HTC nin birçok modelini satan kişiler şunu yazar satış yapan takas olur sadece iphone 4 veya 4s ile sahibinden e girin bakın satılan telefonlara takaslı olanlara ama hiç bir iphone 4 satıcısı takas olarak htc yazmamıştır takasa sadece iphone 4s ile girer
bunları kafamdan yazmıyorum
girip kendinizde inceleyebilirsiniz HTC geçici heves iPhone KALICI
![]()
bu karşılaştırmalar forumda bolca var. keşke aratsaydınız. iphone 4s bence parasını haketmeyen bir telefon. iyidir güzeldir ama. aması var işte. htc sensation xl daha iyidir bence kesinlikle. diğer taraftan samsung galaxy s2 veya samsung nexus da düşünebilirsiniz. nexus daha çıkmadı sanırım ama xl'dan da daha iyidir.
Some cars are for boys and the others for real men only.
"M3 drivers have no friends."
gidin cihazı inceleyin kimine gore iyi kimine gore kotu
size gore hangisi iyiyse onu alınben iphone4 aldım kullanamadım kardeşime verdim
şimdi ona sorarsanız htc dicek kişiden kişiye değişiyor![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
sen ters benzetme yapmışsın üstad.. iphone telefon htc bilgisayardır ki donanım özelliklerindende bu ortada... en üst iki modelini alıp kıyaslama yapabilrisiniz...
Ama şöyle bir durum var.. iphone alırsın çok kolay elinden çıkartırsın diğer markalardada çıkartırsın ama iphone kadar düşük zararla zor satılır ..
Anıl Atabey
önyargıyı bir kenara bırakıp gidip denemeniz en doğru karar olacaktır. eskisi gibi değil artık dibine kadar kullanıp alabiliyorsunuz ürünleri biliyorsunuz. en sağlıklısı böyle olacaktır. htc mi iphone mu dediğiniz için ben htc dedim. fakat benim telefonum samsung galaxy s2. donanım olarak sensation xl'la neredeyse aynı olması lazım fakat internetten yaptığım incelemelerde vs. galaxy s2'nin daha hızlı olduğunu gördüm. bu yüzden bunu aldım. aslında nexus'u bekleyecektim ama o sıra nakit yetmediği için ve acilen telefon almam gerektiği için s2 aldım, pişman da değilim açıkcası. iphone 4s de düşündüm, aşağı yukarı aynı para olması lazım, iphone 4s kat be kat daha kötü bir cihaz bunun yanında kesinlikle. seçim sizin tabiki ama sırf itunes mudur nedir o iğrenç program için bile alınmaz iphone.
Some cars are for boys and the others for real men only.
"M3 drivers have no friends."
htc nin malezeme kalitesi tartışılır
I phone ile hiç bişey kıyaslanamaz
özellik açısından demiyorum ikisinide alinize aldığınızda malzemedeki kalite farkını görürsünüz
bence bu zamana kadar iphone a en çok yaklaşan galaxy s2 oldu
eğer 1000 liraya kadar çıkarsanız galaxy s2 alın
1000 + her türlü iphone
htc falan kesinlikle para vermeyin çok kullanışsız ve kötü her modeli
işte bu doğru bır tespit. Çunku bende htc touch dıamond vardı 3 tane haala daha duruyor ve işletım sıstemı wındows 6.1 ben çok memnun kaldım bu telefonlardan ve hıcbızaman satarkende ıphone ıle takas dusunmedım satarsam gene htc alıcam buda XL ın ta kendısı olacaktır. 3 mılyar telefona vermeyı anlamıyorum eskımıyomu yanı modası geçmıyormu tamamen para tuzağı bence 3 mılyarı verıpte yere dustugunu dusunmek bıle içimi ürpertiyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)