User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
42 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: HTC Sensation XL mi? IPhone 4 mü?

EmreAygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

HTC Sensation XL mi? IPhone 4 mü?

Arkadaşlar aranızda HTC kullanan varmıdır? Tavsiye edermisiniz? Sıkıntı yaratırmı? Iphone la karşılaştırıldığında artıları ve eksileri nelerdir? Deneyimlerinizi, bildiklerinizi paylaşırmısınız?
    ALLAH TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN !!!

Emir-Sb3R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iPhone daha kullanışlı HTC daha donanımlı tercih meselesi..

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    düşünmene bile gerek yok HTC XL derim. Iphone yı ıllakı gormussunuzdur turkcell e gıdıp bıde XL ıncelemenızı tavsıye ederım elınıze almadan asla karar vermeyın turkcell de tarıfe var XL verıyor bı danışın isterseniz

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    forumda bayağı konu var aslında

muzik dinliyormsun ?

htc nin kulaklık farkı var ilk olarak pil performansı konusunda yorum yapamıcam okadar test edemedim ama gerçekten cihaz androidle çok stabil performanslı çalışıyor

burda birzda senin isteklerin beklentilerin onemli

iphone4 un yazılımları olsun işletim sistemi olsun oturmuş durumda ios5 ile fazlasıyla yeterli ve hızlı

iki telefonuda inceleyip sana hangisi kolay iyi geliyorsa onu seçmelisin

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onur abi internet müzik video fotoğraf vs. Bir çok özelliğini kullanmak durumunda olacağım. HTC markasını bilmiyorum Iphone kadar haşır neşir olmadım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    düşünmene bile gerek yok HTC XL derim. Iphone yı ıllakı gormussunuzdur turkcell e gıdıp bıde XL ıncelemenızı tavsıye ederım elınıze almadan asla karar vermeyın turkcell de tarıfe var XL verıyor bı danışın isterseniz
    Gidip oradanda inceliyeyim yarın teşekkür ederim

By_HaNNibaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende öyle diyordum da iphone 4s hertürlü akar gider

phoenixs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir iphone 4s kullanıcısı olarak konuşmak istiyorum htc telefon iphone ise telefon özelliği kenara sıkıştırılmış bi bilgisayar kıyaslamak bile doğru olmaz 2 sini elinize aldığınızda kullanılan malzeme kalitesi farkı bile belli oluyor reklam yapmak istemiyorum ama HTC nin birçok modelini satan kişiler şunu yazar satış yapan takas olur sadece iphone 4 veya 4s ile sahibinden e girin bakın satılan telefonlara takaslı olanlara ama hiç bir iphone 4 satıcısı takas olarak htc yazmamıştır takasa sadece iphone 4s ile girer bunları kafamdan yazmıyorum girip kendinizde inceleyebilirsiniz HTC geçici heves iPhone KALICI

Parsia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu karşılaştırmalar forumda bolca var. keşke aratsaydınız. iphone 4s bence parasını haketmeyen bir telefon. iyidir güzeldir ama. aması var işte. htc sensation xl daha iyidir bence kesinlikle. diğer taraftan samsung galaxy s2 veya samsung nexus da düşünebilirsiniz. nexus daha çıkmadı sanırım ama xl'dan da daha iyidir.
    Some cars are for boys and the others for real men only.

"M3 drivers have no friends."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Parsia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu karşılaştırmalar forumda bolca var. keşke aratsaydınız. iphone 4s bence parasını haketmeyen bir telefon. iyidir güzeldir ama. aması var işte. htc sensation xl daha iyidir bence kesinlikle. diğer taraftan samsung galaxy s2 veya samsung nexus da düşünebilirsiniz. nexus daha çıkmadı sanırım ama xl'dan da daha iyidir.
    Teşekkür Ederim klasik olacak ama bulamadım bu konuyla alakalı birşey HTC'nin önceki modellerini gördükçe uyduruk bir ürün gibi geliyor bana akabinde yakın çevremde bir kaç kişi de övünce bu cihazı arada kaldım sanırım biraz önyargılı yaklaşıyorum

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı phoenixs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir iphone 4s kullanıcısı olarak konuşmak istiyorum htc telefon iphone ise telefon özelliği kenara sıkıştırılmış bi bilgisayar kıyaslamak bile doğru olmaz 2 sini elinize aldığınızda kullanılan malzeme kalitesi farkı bile belli oluyor reklam yapmak istemiyorum ama HTC nin birçok modelini satan kişiler şunu yazar satış yapan takas olur sadece iphone 4 veya 4s ile sahibinden e girin bakın satılan telefonlara takaslı olanlara ama hiç bir iphone 4 satıcısı takas olarak htc yazmamıştır takasa sadece iphone 4s ile girer bunları kafamdan yazmıyorum girip kendinizde inceleyebilirsiniz HTC geçici heves iPhone KALICI
    bold yaptığım kısma katılmıyorum

iphone herhalde telefonlar içerisinde,telefon içine foto,müzik vs atılabilmesi için en çok uğraştıran telefondur

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gidin cihazı inceleyin kimine gore iyi kimine gore kotu

size gore hangisi iyiyse onu alın ben iphone4 aldım kullanamadım kardeşime verdim

şimdi ona sorarsanız htc dicek kişiden kişiye değişiyor

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

h.savas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence htc veya farklı olcak ama galaxy s2'de olabilir..
    tabi ya ...

siR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı phoenixs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen ters benzetme yapmışsın üstad.. iphone telefon htc bilgisayardır ki donanım özelliklerindende bu ortada... en üst iki modelini alıp kıyaslama yapabilrisiniz...

Ama şöyle bir durum var.. iphone alırsın çok kolay elinden çıkartırsın diğer markalardada çıkartırsın ama iphone kadar düşük zararla zor satılır ..
    Anıl Atabey

Parsia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EmreAygun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür Ederim klasik olacak ama bulamadım bu konuyla alakalı birşey HTC'nin önceki modellerini gördükçe uyduruk bir ürün gibi geliyor bana akabinde yakın çevremde bir kaç kişi de övünce bu cihazı arada kaldım sanırım biraz önyargılı yaklaşıyorum
    önyargıyı bir kenara bırakıp gidip denemeniz en doğru karar olacaktır. eskisi gibi değil artık dibine kadar kullanıp alabiliyorsunuz ürünleri biliyorsunuz. en sağlıklısı böyle olacaktır. htc mi iphone mu dediğiniz için ben htc dedim. fakat benim telefonum samsung galaxy s2. donanım olarak sensation xl'la neredeyse aynı olması lazım fakat internetten yaptığım incelemelerde vs. galaxy s2'nin daha hızlı olduğunu gördüm. bu yüzden bunu aldım. aslında nexus'u bekleyecektim ama o sıra nakit yetmediği için ve acilen telefon almam gerektiği için s2 aldım, pişman da değilim açıkcası. iphone 4s de düşündüm, aşağı yukarı aynı para olması lazım, iphone 4s kat be kat daha kötü bir cihaz bunun yanında kesinlikle. seçim sizin tabiki ama sırf itunes mudur nedir o iğrenç program için bile alınmaz iphone.
    Some cars are for boys and the others for real men only.

"M3 drivers have no friends."

erhanarici18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    htc nin malezeme kalitesi tartışılır
    I phone ile hiç bişey kıyaslanamaz
    özellik açısından demiyorum ikisinide alinize aldığınızda malzemedeki kalite farkını görürsünüz

siR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erhanarici18 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    htc nin malezeme kalitesi tartışılır
    I phone ile hiç bişey kıyaslanamaz
    özellik açısından demiyorum ikisinide alinize aldığınızda malzemedeki kalite farkını görürsünüz
    iphonun hangi malzeme kalitesi? piyano black pilastiğmi.. bir düştümü ne oldugu ortada.. HTC sensation u bir elinize alıp bakın.. Tek parça alüminyum kasa....
    Anıl Atabey

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence bu zamana kadar iphone a en çok yaklaşan galaxy s2 oldu

eğer 1000 liraya kadar çıkarsanız galaxy s2 alın

1000 + her türlü iphone

htc falan kesinlikle para vermeyin çok kullanışsız ve kötü her modeli

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı siR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen ters benzetme yapmışsın üstad.. iphone telefon htc bilgisayardır ki donanım özelliklerindende bu ortada... en üst iki modelini alıp kıyaslama yapabilrisiniz...

Ama şöyle bir durum var.. iphone alırsın çok kolay elinden çıkartırsın diğer markalardada çıkartırsın ama iphone kadar düşük zararla zor satılır ..
    işte bu doğru bır tespit. Çunku bende htc touch dıamond vardı 3 tane haala daha duruyor ve işletım sıstemı wındows 6.1 ben çok memnun kaldım bu telefonlardan ve hıcbızaman satarkende ıphone ıle takas dusunmedım satarsam gene htc alıcam buda XL ın ta kendısı olacaktır. 3 mılyar telefona vermeyı anlamıyorum eskımıyomu yanı modası geçmıyormu tamamen para tuzağı bence 3 mılyarı verıpte yere dustugunu dusunmek bıle içimi ürpertiyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)