aldım kiti verdiler zorla
aldım kiti verdiler zorla
orda 2 tane herif var g.tün en önde bayrak tutanı ikiside hiçbirşeyden haberleri yok ne kanundan ne yasadan adamına göre muamele yapıp yolluyolar. işin zor.
5 defa diye bisey yok vergisini vererek istedigin kadar mal cekersin. Tam hatirlamiyorum senede 5 yada 3 defa 100 dolar altini vergisiz sokabiliyorsun.
amirleri kimmiş neymiş iyice öğren.
baktın cart curt yapıyor
atıyorum ahmet müdürden alırım ben de tehdit et
blöf yap tanıyormuş gibibazı memurlar yerler bu zokayı
![]()
bende getirdim intercooler kiti gumruge takildi ordino antrepo vergi bunlari odersen alirsin urunlerini en azindan ist. boyle yaptik ve aldik
Benimde headers takıldı ama kilidi Avrupanın bir numaralı golcüsü Mr. 100 Euro Banknote çözdü malı aldık![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Vergisini verdiğin sürece alırsın..Vatandaşın böyle işi bilmeyen memurlarla işi zor .. Herkes kendini bi b.. zannediyo.
Hesap kitap yap ordino vergi zart zurt toplamda gelen ürünün faturası ile ne kadar tutuyor. Bunları bil ve öyle git tekrar yoksa yazıyo kafasına göre
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
aynı kadın bana da kıllık yaptı headers getirtiğimde, cart curt yaptı, bi dahaki gidişimde üzerimde takım elbise vardı, baktı pabuç sağlam geri vites yaptı verdi ürünleri, 1 kuruşta vergi ödemedim, alırken kolinin üzerine mutlaka gift ibaresini koydurt
CAN CEYLAN
100-200 ü dert etmemde pek kabul edecek bi tipe benzemiyodu kadın. böyle bi tanesi daha yufka yürekli. diğeri cellat gibi. türke benziyo ama. rus aksanıyla konuşuyo sanki..
bnde bi dahaki sefere deri ceket giyeyim barisanayiden cıkıp çapulcu gibi gidiom. itip kakıyolar
Oyle birsey yok mevzuatta muafiyet iki ayda bir veya yilda en fazla bes defa. Vergisini verip alabilirsin yine.
Adetle ilgili "iki ayda bir veya senede toplam 5" sınırlaması muafiyet için geçerli. Yani 75 euro altı muaf ürünler için bu sınır. Sonrasını vergisini öder alırsın. Vergisini ödeyerek aldığın ürünler için bir sınır yok.
eğer uyuzluk yaparsa beni ara cepten ver ordaki memura ağzına z.çayımda nasıl vermiormuş bakalım.
Not: pm attım
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
topkapı paket postadan gelicek malınız olursa bana ulaşın. benim bir arkadaşım problemleri çözüyor![]()
Tskler arkadaslar. kendime guvenim geldi. Zaten durumlar boktan. rektifiyeci once 92,5 piston lazım dedi, sonra makinye sokunca 93mm dedi. O kadar getirttik. elde kaldı. simdi takasa girmeye Calısıyorm tr ici. supertech subablarım 1 ay 3 gündür gelmedi ki 4-5 günde gelir sözü verilmişti. aracımda tam 59 gündür yatıyo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)