Yarım saattir bakıyorum bu arabalara,Van olanda bi gariplik var ama ben çözemedim çözebilen var mı ?
Sport:
Van:
Arkalarında çok ince bi farklılık var sanki ?![]()
jantlar tampon kapı maşpiyel eksoz uçları üsttekindeki opel yazıları altta olmaması bide film![]()
antende yok sanki stopların rengi biraz açık
aralarında bir çok fark var..iç ve dış olarak..motor ve aktarma aksamlarını saymıyorum..
biri elma biri armut zaten.
van olanlar ticari olduğundan zaten senelik vergileri çok yüksek rakamlar.
amortisör, yaylar, donanım, iç ve dış donanım, aklınıza gelmeyecek birçok şeyi birbirinden farklıdır...
alınacaksa orjinal SPORT modeli alınmalıdır.
bu farklılıklardan dolayı zaten aralarında 10.000TL ye varan farklar var![]()
Loading...
Koltuk farkı var bir kere, şanzımanı farklı van 5ileri sport 6 ileri. sport 90hp van 75hp, direksiyon farklı van da direksiyon kumandaları yok boş bir direksiyonu var daha aklıma gelmeyen çok fark var
dış görünümde ufak tefek çıta logo anten zart zurt hariç herhangi bi değişiklik yok kasa olarak aynı opc gsi sport van
vanda anten yok o eksik onumu sölüon herkes yazmış zaten eksikleri bana bişey kalmadı
van alman plakalı zaten oda var bide
aralarındakı farklar anlatmakla bıtmez![]()
Sportta Fonksiyonel Direksiyon Var
Sportta Sport Koltukları Var
Sportta 2007 Modellerde Kapı Çıtaları Var
Sportta Spor Son Susturucu Var
Sportta Opsıyonel Olarak Sunroof Var
Sportta 90 Beygirlik Motor Var
Sportta 6 İleri Şanzuman Var
Sportta 16" Celık Jantlar Var
Sportta Siyah Zemin Farlar Var
Sportta Sis Farları Var
Sportta Anahtardan Açılıp Kapanan Camlar Var , Farlarda Aynı Şekilde.
Aklıma gelenler sımdılık bunlar![]()
.
aynalar ve kapı tutacakları boyasız
tamponlarda ufak farklar var
çıtayı sölemiyorum çünkü 2008 belli aydan ve 2009 dan sonra çıkmış sportlardada çıta yok
jantlar farklı
amortisör yay sistemi farklı
egzoz farklı
ön farlar farklı
birinde sis var diğerinde yok
iç ve motor herkesin bildiği şeyler
daha çok uzar gider..![]()
Livestrong
İkisinide kullandım hatta van ı öyle bir çevirdimki yetkili serviste sport sanmışlardıİnanamadılar van'dan dönme olduguna.
Ama açıkçası aralarında çok çok çok farklar var.
Gerçekten birisi elmayken diğeri armut.
Tek tek farkları yazmanın manası yok bu her ticari araç için böyle o zaman buraya 206 van ile 206 rc yi koyalım ee arada çok az fark var bi jant bi yay tamam diyelim![]()
kasa olark bi fark yok sadece eklentiler farklı bide vanda ayna kapı kolu falan siyah. çıta, anten, egoz vs yok bide fotonun açısından dolayı vanın arkası sanki daha eğilmli ve ince gibi duruyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)