Selamlar arkadaşlar
96-00 civiclere uygulanan ledli smoke stoplarda ledler çabuk patlıyomuş görüntü rezilleşiyomş.. ampul lü kristal ler daha uygun oluomş bilgisi olan varmı??
Selamlar arkadaşlar
96-00 civiclere uygulanan ledli smoke stoplarda ledler çabuk patlıyomuş görüntü rezilleşiyomş.. ampul lü kristal ler daha uygun oluomş bilgisi olan varmı??
Halk İçinde Muteber Bir Nesne Yok Civic Gibi...
Olmaya Civic Cihanda Bir Nefes Vtec Gibi..
Yaklasık 2 yıldır krıstal ledlı stoplardan kullanıyorum hıc bır sıkıntısını gormedım hatta cat pat uygulamasıda yaptım ledlerde patlama yasamadım smoke olanlara gore krıstallerın led sayısı daha fazla krıstallerın gorunutusu daha hos takcaksan krıstal ledli takmanın onerırım.
3 kişiyle konuştum ledlerden sıkıntılılar bazen frene basınca soldaki çalışıp sağdaki çalışmıomş falan.. kafam karıştı alıcam sora gidip adamla kavga etcem satacağın mala diye başka kullanan yokmu
hocam bunlardan almanı tavsiye ederim bunları kullanıyordum aracımı sattım bunları vermedım yenı hondam da gene bunları kullanacagım;
![]()
Led kullanırken araç farları açıkken marşa basılmaması lazım eğer bu şekilde kullanıyorsalar ledlerde akım yükselmesi sebebiyle yanmalar olabilir.
anladım ama onların ledleri çok kullanışlı değil diye biliyorum ben patlıyormus dıye duymustum hem bunlarda led dizilimi daha fazla
Akım yükselmesine karşılık önlem için kondansatör takmışlar yada yüksek akım rölesi de olabilir diye düşünmekteyim..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)