arkadaşlar GOLF R ile ilgili ne düşünüyoruz ? artıları eksileri, izlenimi veya bilgisi olan varsa paylaşabilirmi acaba. teşekkürler
arkadaşlar GOLF R ile ilgili ne düşünüyoruz ? artıları eksileri, izlenimi veya bilgisi olan varsa paylaşabilirmi acaba. teşekkürler
o paraya alınabilecek en iyi araba degil. 4 ceker olması drag için harika. şanzımanı mükemmel. ama aktarmadan dolayı teker gücü cok düşüyor. koltukları iç görünümü ve dış görünümü harika. ancak dedigim gibi o paraya alınabilecek en iyi araç degil.
volkswagen sevmememe rağmen saygı duyduğum bir araç, ama fiyatını hakedermi meçhul
TAM 35
UK986 6R GTI
UK987 w204 C250 Coupe AMG
pahalı buluyorum 70 lira olsa düşünmeden alırdım ama![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
ben normal golfu hiç beğenmiyorum fakat
golf r ın duruşu bile bir başka
ozellik olark ise sundukları bence fazlasıyla yeterli tek sıkıntısı fiyatı oldukça yüksek![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
çok pahalı. Stock olarak verdiği gücü kadar gitmiyor. Haldex sistemi bence sıkıntılı all time AWD değil. Üzerindeki motorun önü açık.
IN BOOST WE TRUST
evo ve imprezayla aynı fiyat ve çok daha konforlu diye biliyorum. hepsinin ötesinde alman.
haldex olduğu kesinmi ? birde ekstrem virajlarda arkadan değil önden kayma yaşıyormuş doğrumu acaba ?
Nasıl yani.. şimdi bu ikisininde sıfır aynı fiyatmı..
Volkswagen Golf R 2.0 TSI 2012 Model 162.500 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 73404849
Mercedes - Benz SLK 250 2011 Model 73.500 EUR Galeriden satılık sıfır Siyah renk - 49981098
ediyormu bu kadar golf r..
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Sıfır sedan STi da 225 bin tl oldu.Artık arabanın ne ettiğinin bir önemi yok,devletin ne ettirdiğinin önemi var...
Köselerden
Keşke r32 olarak devam etseydi..
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
arabistanı söylemiim ağlarsınız. Amerika satış fiyatına Arabistanda 2006 F430 alırsınız.
IN BOOST WE TRUST
golf r.
stage 2+ yapılıp keyifle şehirde binilecek bir makinadır.
görüntüsü de 10 numaradır.
o paraya alabileceğiniz diğer arabalar gibi göze batmazsınız.
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)