Siyaha 18ler feci yakışmış ama beyazdakiler siyah olmasından ötürü kaybolmuş teneke jant var gibi duruyor zevk tabi ikisinede maşallah guzel araclar
Maşallah güzellerBeyaz'ı siyah bogmuş ama sanki. Bostancı köğrüsü dimi ora ? ne özlemişim :P
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Bu 18' 5x108 oz lar bostancı sanayidki cooper tiresda 1200 liraya satılan ozlar mı? maşallah her ikisinede.
önceki jantlarım beyaz olduğundan birazda siyah olsun istedim , resimde evet çok kötü ama canlı olunca o kadar kötü durmuyor ,çokmu iyi ? hayır ... ama değişiklik işte![]()
Bence jantları gunmetale boyarsan araç dehşet olur zaten Megane RS ayrı bi dünya...
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
Jantlar ikisinede cok yakismis ozlar daha biguzel tabi beyaz meganin stoplar orjinal olsa dahabi guzel olucak.
her ikisinede masallah...
siyah rs e oz jantlar cok yakısmıs...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
masallah RS lere![]()
maşallah 2 sinede
Maşallah çok yakışmış jantlar iki aracada
tşkler. ozlar sıfır olduğu için kıyamadım boyamaya. ama biraz eskitince burda photoshopla boyayıp onayınıza sunucam renk için.
evet bostancıda o 1200 e satılanlardan ama artık kalmadı ucuz oz. o yüzden artmış fiyatlar. bende uygun iken alıp koyduydum kutusunda duruyordu
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Gökhan abi valla çok güzel jant almışsın bende gittim baktım o jantlara adamda 2 takım kalmıştı.Param yetseydi alacaktım replika olmaması ve hafif olması en büyük artısı güle güle kullan abi.
maşallah ikisinede yky cok yakısıklı olmus
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
maşallah ikiside çok iyi gerçekten
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)