merak ediorum benim gibi muhasebeci olup ta bu işe emek veren gönül veren yada ilgilenen kaç kişi var..
tanışmak tanımak tartışıp konuşmak babında konu açim dedim saygılarımlaa : )))
merak ediorum benim gibi muhasebeci olup ta bu işe emek veren gönül veren yada ilgilenen kaç kişi var..
tanışmak tanımak tartışıp konuşmak babında konu açim dedim saygılarımlaa : )))
MADEM DİZELSİN,CHİP LE ÜZERSİN
CHEVROLET CRUZE 2.0 DİESEL 177 HP 385 nM (RACECHİP)
bende 02 yılından beri bir fiil ankarada inşaat şirketinde muhasebe yetkilisi olarak çalışıyorum.
tiger 2 kullanıyoruz.
muhasebe bürosunda çalışıyorum soğanlıkta.
bazen keyifli bazen çok stresli bir iş pek fazla gönülden yaptığım söylenemez aslında
teknomax ve orka kullanılıyor bizim bürodada
Babam mali müşavir benimde okuldayken muhasebem iyiydiBabamla çalışmıyorum ancak 1-2 yıla kadar muhtemelen büroya geçeceğim bende aday adayıyım diyebilirim
Ben kendimi bildim bilelide babam ETA programını kullanıyor![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
1 hafta önce büroda çalışıyodum çıktım orka kullanıyoduk
04Punto 89CivicEF 81Golf 94CivicEG 97CivicEK 93Uno 05Corsa 98Starlet
Babam mali müşavir amcamda sivas muhasebeciler odası başkanı ,ben de 1.5 yılı aşkın süredir babamın yanında çalışıyorum 2 yıllık muhasebe bitirdim .Aöf'den 4 yıla tamamlıyorum ..Fazla içten gelerek gönüllü olarak yapıyorum diyemem bana biraz sıkıcı geliyor.Çok şükür ama bu zamanda yapacak fazla iş yok inşallah babamın meslegini devam ettirecegim..
Eta kullanıyoruz seneye zirve'ye geçecegiz galiba
Dertli meslek,mükellefinde salak olunca çıldırmak elde degil.Adama her ay ödemesi gerektigi KDV tahakkukunu götürüyorum ve bana söyledigi laf şu
- bu ney ki laaa her ay heer ay size para ödüyokkk !
Gel de bu adamla iş yappara devlete gidiyor bize degil ama mecbursun işte
![]()
imzasız..
Maltepede bi şirketin hem satın almasında çalışıyorum hemde ön muhasebesini tutuyorum faturalarını kesiyorum vs. 19 yaşındayım lisede bilişim teknolojileri okudum üniversitede napıcam şuan için bi fikrim yok1 sene oldu burda başlayalı Logo programını kullanıyorum.
Real men use three pedals !
Supercharged e36coupe
böyle bi konu vardı yaw bütün muhasebeciler toplandıydık orda
senna cım teşekkür ederim conem
Bende BANAT Fırça ve Plastik San. A.Ş de 12 yıl çalıştım Muhasebeci aynı zamanda İnsan kaynakları ve İdari işler Sorumlusu olarak
Benim Meslek bilgil işlem Ama şu anda bir nevi muhasebeci gibi bişeyler oldumAntalyada Çöpelli Oto Yedek Parça Tofaş - Fiat yedek parça ihtiyacınız olursa söylemeniz yeterli Yok yok yani o kadar
![]()
Bende Bursa'da Ermetal Şirketler Grubu'nda muhasebe departmanında çalışıyorum.Arta kalan zamanlarda araba tepesinde yada araba çevresindeyim..
TeKS@S
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)