Arkadaşlar 27 Ocak 2008 Pazar Günü Bursa Nilüfer'de Drag Düzenlenicekmiş Bu Bilgi Bursanin Ileri Gelen Yerel Tuning Sitesinden Geldi Bursadaki Potansiyel Hakkinda Bilgisi Olan Varsa Bilgi Verirse Sevinirim. Teşekkürler
Arkadaşlar 27 Ocak 2008 Pazar Günü Bursa Nilüfer'de Drag Düzenlenicekmiş Bu Bilgi Bursanin Ileri Gelen Yerel Tuning Sitesinden Geldi Bursadaki Potansiyel Hakkinda Bilgisi Olan Varsa Bilgi Verirse Sevinirim. Teşekkürler
evet saat 13.00 da olacak Nilüfer carting pistinde burası Misi yolu üzerinde oluyor.Üstelik drag legal olacak izin alınmış yani ben gitmeyi düşünüyorum Bursalı falan varsa aramızda beraber gideriz bi aksilik çıkmaz ise.
Bu arada 2007 deil 2008![]()
SekoLive Nickli Üyeden Alıntı
mahalli dragmı olucak yoksa ozel bi organizasyonmu ?
daha detaylı bilgi alabilirmiyiz sınıflar vs..
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
seleam beyler.drag izinli jandarmadan.jandarma falan orda bulunacak.mahalli falan deil.bursanın yerel bi sitesinin organizasyonu.ama cok eğlenceli olcagı kesin.cevre iller ve sitelerdende katılımla zevkli gecicek.race motorlar falan.bekleriz =)
sanmıyorum öyle sınıf falan denk araçlara bakarlar işte gidip vti ile şahin yarıştırılmaz ona göre ayar çekerler.
SekoLive Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar drag düzenleyen sitenin adminle konuştum bugün drag izinli olarak yapılcakmış jandarmadan fln izin alınmış drag yarışının yapılcağı yer bursa otobanında kapalı olan bi bölüm sonunu göremiceğiniz kadar düz bir bölüm henüz trafiğe açılmadı yaklaşık 2-3 yıldır illegal gitiğimiz bir yer bu sefer legal olarak gidiyoruz yakın şehirlerdeki hondam.com üyesi olan turbo ctr turbo vti ,sti, fln gelicekmiş adını vermediği daha birsürü süpriz araç olucakmş.bursada bugüne kadar düzenlenmiş en büyük drag organizasyonu oluck kısmetse.araçlar gruplara yada sınıflara göre değilde birbirine yakın güçte olan araçlar ve kendi aralarında kalkmak isteyen araçlar şeklinde kaldırılcakmş.sizleride bursaya bekliyoruz en iyi şekilde ağarlamaya çalışırız![]()
valla ben bahsi geçen yerel sitenin moderatörüyüm, düzenleyeceğimiz drag hakkında konu açmak için oz' özelden yazmıştım ama arkadaşlar konuyu açmışlar bile gerekli bilgiyide vermişler. hondam.com dan geleceklerine dair söz aldık, 16 jl 159 turbo vti kırmızı sedan sahibi tarafından gkm garage in turbo vtilarına dairde söz verdi kendisi, ulusal dragta da yarışan bursa araçlarından da katılım olacak, sizleride aramızda görmekten büyük mutluluk duyarız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)