Subaru XV'nin ardından 2012 yaza doğru Türkiyeye gelecek yorum sizlerin.![]()
sen ipmrezasın ne işin var bi üst sınıf çizgileriyle , biraz sportif , yırtıcı olsana bu şekle bürüneceğine...Bi önceki kasa legacy e benzemiş beğenmedim.
Bu arada subarunun enteresan bi modeli çıkmış , hb suv gibi , tr de varmı bilmiyorum ama o guşuma gitti , dağ bayır ne varsa koşturuyodu adamlar.
Subarunun yeni crossover modeli Subaru XV imprezanın yüksek haliTürkiyede 1000 tane satış hedefi var bu modelden.Türkiyeye geldi yani
![]()
legacy olmuş bu
XV Fiyat listesi
http://www.subaru.com.tr/pdf/subaru-...istesi2012.pdf
bence güzel olmuş eğer xvdeki 1.6 motorla gelirse alınabilirxvdeki 1.6 115hp 1.5 imprezalar gitmiyor diye şikayet ediliyordu bakalım bunlar nasıl olacak.
Bu kasanın WRX STI'ını düşünemiyorum. Impreza Legacy'nin yerini almış da, mesele Impreza'nın yerini neyin dolduracağı ...
bu nedir yakışıyormu subaruya elantra la bildiğin diğer markaların birbirine benzetme modasına uymuş. yakında 4WD-D de çıkar bu gidişle..
iyice kodaman arabası olmuş wrx yada sti ı kocaman bişey olur
spor kullanım için brzyi üretmişler herhalde.. atmosferik 2.0 200hp güç üreten arkadan itiş bir makine..
yurtdışında turbo legacy'lerle skyline kovalayanlar var sıradışılık subarunun ruhunda var![]()
impreza yazmasa direkt legacy diyeceydim...
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Impreza,lütfen GD kasaya dön tekrar...
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
çok kötü
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)