arkadaşlar hıpermaxx promu yoksa k sport coillovermi.hangisini terscih ederdiniz.
hipermaxx pro çok sert ce sekiyo diye duydum.
görüşlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum
arkadaşlar hıpermaxx promu yoksa k sport coillovermi.hangisini terscih ederdiniz.
hipermaxx pro çok sert ce sekiyo diye duydum.
görüşlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum
yanlış derken anlamadım
fiyat farkı varsa bende ksport diyorum....
...
araç 2006 model evo9
bence de ksport sonucta tr de distribütörü olan bir firma.her hangi bir sorunda karşında muhattap bulabilceksin ve en önemlisi yedek parca lazım olduğunda beklemeden temin edilcek.
OEM+
kim dir distribitörü
sitenin sponsorlar bölümünde ilanları var.
bkz.
K-sport Türkiye - TechTurkey Forum
OEM+
Benim aracda hipermax III var ben memnunum gerci memnun olmayan arkadaslar vardi ama ayardan sanirsam.
☻/
/▌
/ \
hks hipermax tabikide
www.egeturbo.com
Turbo asker
hks icin subaru kullanicisi olarak memnun olani duymadim, cok ses yapdigini ve cok sert oldugunu soykuyor arkadaslarim... hatta 2 gun once aracinda hks olan bir arkadas benden buddy club coilleri istedi, cikarma nedenini tahmin etmisindir
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
şimdi bidaha 2000 2500 arası para vermek istemiyorum.hks elimde var zaten.bendeki 3 değil pro sarı tablalı siyah yaylı.bide şu öhlins nedir hiç duymadım
coil takmamdaki tek amaç aracı alçaltmak yol tutuşunda orjinal amrortisörün yerini hiçbir marka coil tutmaz.başka türlü soronsuz düşüremeyeceğim için mecbur coil
Ohlins cok cok cok kaliteli bir marka,ksportla istedigin alcakligi rahatligi sorunsuzca elde edebilirsin.
OEM+
adanada bi abimin evo 9 unda kullanıyoruz...çokta memnunuz...hks öneririm bende...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)