arkadaşlar acil ve hayati bir konu var.. buraya açmamın sebebide bu..
bu şebekelerin hizmetleri var ama (avea kim nerede turkcel tam nerede gibi )
yer tesbiti nasıl oluyor ? acil ve önemli bir durum ? türkcel de tanıdık veya aveada olabiliyormu ?
arkadaşlar acil ve hayati bir konu var.. buraya açmamın sebebide bu..
bu şebekelerin hizmetleri var ama (avea kim nerede turkcel tam nerede gibi )
yer tesbiti nasıl oluyor ? acil ve önemli bir durum ? türkcel de tanıdık veya aveada olabiliyormu ?
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
savcılıktan izin almak gerekiyor diye biliyorum ben ama işin erbapları illaki çıkacaktır tam net bilgi verirler.
savcılığa işin önemini belirten bir dilekçe ile başvurun,savcılık işin ciddiyet boyutuna göre hızlı bir cevap alır sanırım
artık corc-i zamanıcdti
Sanirim verdikleri hizmette mesaj atiliyor gelen kordinatlar gps e girilip bakiliyor
Eger kordinat yoksa yani mesaj atilamiyorsa savcilik araciligi ile bilgi alinabiliyordu eger degismediyse
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Böyle birşey var ama ?Turkcell Abonelerin 7777 numaralı servis hattına NEREDEYIM yazıp SMS göndererek yararlanabildikleri hizmet, 2 SMS/4 Kontör ile ücretlendiriliyor.
...
tehdit / şantaj yada hayati önem arzeden olayları savcılıga dilekçe vererek kısa zamanda çözüm bulabilirsin
olmadı uçuş kaydından bulucaz varmı thy de yada havaalanında çalışan![]()
2 sinide tanıyorum aslında... olabilir belki. ne işe düştük yahu..
anladım ozaman sadece 2 3 gün evel yurtdışına çıktımı çıkmadımı ona bakıcaz![]()
yok konu açık şu an Tr demi yurtdışındamı gittiği idda edilen bir ülke monaco.. 2 3gün içinde uçulmuşmu uçulmamışmı..
ayrıca şuda var turkcell açık..yurtdışı yada içi çalış şekli değişiyormu ? yani telefon çalarken duyduğumuz ses.
Değişir ses önce normal ton daha sonrasında daha farklı bir tını oluogenelde : )
- K -
________
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)