Yakın geçmişte kullandığım motorlarımdan bikaç resim paylasmak istedim..
![]()
Yakın geçmişte kullandığım motorlarımdan bikaç resim paylasmak istedim..
![]()
hyosung ve xcıty için görüşlerinizi alabilirmiyim
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Maşallah ya, ceşit bol
Alakasız olacak ama bende ördek jawalar için fikirlerinizi alabilir miyim 3.5 luklar ?
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
hyosung ıcın bende takıpteyım. ben 250 gtR modelını dusunuyorum ama naked ile motorları vs aynı dıye bılıorum.
34 DF 2123 MEGGY COUPE
34 BK 690 VTİ
34 UHC 22 FİESTA S
34 YM 0023 E46 3.18İ
34 ECN 72 E36 3.16İ
Hyosung kullandığım en rahat motordu, aynı gün istanbul-Ankara ve geri dönüş toplamda 997 km yaptım, sadece rüzgür yorgunluğu hissettim. Torklu sağlam güzel motor ama parcası bulunmuyor. Benim hyosung 650 cc idi, 250 cc leri ile arasındaki kalite farkı dağ gibi diyebilirim..
xcity, klasik yamaha kalitesi. Hem uzun yol, hemde şehir ici cambazlık icin![]()
Yeni motor kullanmaya başlayacağımda; 250 lik naked yada 250 lik scooter tarzı birşey bakıyorum. Verdiğinbiz bilgiler için teşekkürler.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
bende gv250 var rahat motor diğer ss nakedlerine benzemiyor malzeme kaliteside baya bir yüksek..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Bi türlü açılmadı resimler sinir oldum üstüne o kadar foto olunca merak ettim her biri ayrı motor mu ?![]()
Motor olayına ilgisi olan arkadaşlar görmek güzelKendimi bildim bileli motor tepesindeyim ama sürat tutkum yüzünden motor olayını bir süre erteledik belki bu yaz öyle gezinmek için bi aprilia atlantic 500cc alırım içim içimi yiyor özellikle racing olayı bambaşka benim için fakat alırsam yaşamam bu yüzden enduro daha mantıklı geldi r1200 gs adv. hadi evlenirsem falan r1200 rt olur o
![]()
Yalnız ufakken ritmo'm vardı o motor fena birşeydi ya olsa nostalji olsun diye binerim yani o derece![]()
benim gvden al çok keyifli sürüşü bendede vulvan vn900 vardı çok farklı haicmlerde motora sahip oldum ama super sport almadım hiç hevesim yokdur..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)