1.9D Aracıma hava filtresi takmayı düşünüyorum herhagi bir sıkıntısı olurmu + sı ne olur - si ne olur yorumları bekliyorum..
1.9D Aracıma hava filtresi takmayı düşünüyorum herhagi bir sıkıntısı olurmu + sı ne olur - si ne olur yorumları bekliyorum..
AP Type-R
taktırdım zatenSes de cok az bi homurdanma filtreyi zaten değiştirecektim değiştirmiş bulundum
M-Zen garage Teşekkürler
![]()
AP Type-R
Bende kullanıyorum alt devirler'de çok farkediyor ve çuflama sesleri çok net duyuluyor![]()
...
aslında hava filtresini takmamızdaki amaç daha fazla hava çekmesi içeriye değilmi.. dizel araçlarda hava sıkıştırarak çalışan bi sistem var. sonuç olarak fazla hava sıkıştrmasından güc kazanılması gerekli ama bi deişiklik olmuor demekki beyin hava emiş seviyesini sabitlio..
dizelciler dikkat edinnfilitrenize hep temiz kullanın .. dizel motor toz pisligi sevmezz bilginizee hayırlı olsun recoo
cırtı ben yaptımmm
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Bende 5binde bir degistiriyorum filtreyi.berkay bende kis basinda degistirdim ogunden beri cufluyor ama tatli oluyor bee![]()
1.4 Tdi polo'da ne gibi sorun çıkarır ?
Maf sensörü var mı bilmiyorum
Coğrafya kaderdir
filtrenin tabikide katkısı var ama sadece baslı basına bı etkende degıl, yalnız multıjete mantar fıltre takmayın dırek yakıt tuketımını bayagı etkılıyo
yiyemeyeceğin obamanın altına yatmayacaksın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)