arkadaşlar şu bir kaç gündür yeni farkettim aracım yıkattıktan sonra hala kaputta ve arka bagaj kapagının üstünde nokta nokta siyahlıklar var silme ile geçmiyor boyaya işlmemiş gibi bunlar nedir bunlardan aracımı nasıl arındırabilirim
arkadaşlar şu bir kaç gündür yeni farkettim aracım yıkattıktan sonra hala kaputta ve arka bagaj kapagının üstünde nokta nokta siyahlıklar var silme ile geçmiyor boyaya işlmemiş gibi bunlar nedir bunlardan aracımı nasıl arındırabilirim
AP Type-R
Kuyu suyu falan olmasın![]()
pasta deneyin,çıkar muhtemelen.
fotografı var mı
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Kil + hafif aşındırıcı pasta (m82) + glaze ile hem o lekelerden kurtulabilir, hemde gayet güzel parlaklık elde edebilirsiniz.
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
Benim aracada var yaza kadar Dursun bakalımalışıp isim vermeyi düşünüyorum
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Arac dizel herhalde motordaki yag buhari yada egzoz dumani bu lekelere sebep olmus olabilir, pasta halledecektir..
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye