birden çok fena dağılıyor şaşırttı açıkcası yorum sizin
LiveLeak.com - Brutal Crash on Icy Highway Truck vs SUV
birden çok fena dağılıyor şaşırttı açıkcası yorum sizin
LiveLeak.com - Brutal Crash on Icy Highway Truck vs SUV
Parçalanıp karşı şeride, yani kamera açısına dağılan navara'nın kasasındaki fiber hardtop'ı. Aracın kendisi çekicinin önünde sürükleniyor. Zaten dikkat ederseniz çekicinin kupası da navara'yı önüne katıp sağa doğru döndü. Ama tabi ki navara'nın sağlam olduğunu veya içindekilerin sağ kaldığını falan iddia etmiyorum.
Dağılıp şaseden kopan bölüm kasa bölümüdür muhtemelen. Yan yan ivmelenme anında yan tarafından tır gibi bir aracın altına girecek araç değil navara, en sağlam araçta olsa pek bir şansı yok. Yaklaşık 40 ton civarı varsa tırın ağırlığı ve hiç fren yapmadan girdiği göz önüne alırsa yaşam kalmamıştır navarada. İnşallah birşey olmamıştır şoföre diyeceğim ama gözükene göre gerçekten feci...
Vw Cc & Mk 5 Gti
pek hardtop a benzemiyor sonucta tır bu o cüssesiyle yüksek bir hızla navaraya çarpıyor sonuc normal![]()
offf için parçalandi yaaallahım allahım kazalardan belalardan koru bızıı
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
o süratle tır nee çarparsa çarpsın vede o açıdan bence hepsine aynı şeyi yapabilir.çok kötu kaza olmus .
BaYTaR MURO
Ruhuna Fatiha
Allah korusun navara yerine baska aracta olsa aynısı olurdu kötü bi anda kötü bi yerden alıyo darbeyi
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
bunun gerçek olmama ihtmali varmı yani bumudur ??![]()
navaram yok ama ben bile üzüldüm feci bir kaza allah kimseye yaşatmasın
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
baya baya kötü bi kaza olmuskimsenin basına vermesin yalnız orda hangi araba olsa o hızda gelen ve yüklü tırın karsısında dagılırdı ...
Kaza ecel tabiki ama zamanlması ancak bu kadar kötü olur eğer 1 metre önce kontorolu kaybetse sağa doğru dönüp kamyona çarpmadan yoldan çıkacaktı eğer 1 metre sonra kontrolu kaybetseydi tırın arkasından geçip soldan yol dışına çıkacaktı.
Allah hepimizi kazadan beladan korusun.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)