beyler turkiyeden kafıle olarak 2012 sensation partılere katılalım desem kımler eslık eder?
http://youtu.be/-aC96j9WjvI
beyler turkiyeden kafıle olarak 2012 sensation partılere katılalım desem kımler eslık eder?
http://youtu.be/-aC96j9WjvI
Beni yazabilirsin listeye ancak ağustostan sonrakilere gitme durumum olacak...Eskisi kadar yoğun organizasyonu da kaldırdılar malesef, hangisine gitmeyi planlıyorsunuz ?
5 martta ukraynada var bılmıorum 5 10 kısı olursak ne zaman uygun gorulurse katılalım net bır tarıh yok katılım olursa degerlendırelım
5 mart değil, 5 mayıs olması lazım takvime göre: Sensation | World | Home
Uygun uçak bileti için en kısa zamanda alıp halletmek lazım yalnız. Gaza gelip katılacak fazla adamın cıkacağını sanmıyorum gene de konu bulunsun...
mersınden bır kız arkadasım var ben varım techtende bırılerı cıkarsa sımdıden organızasyonumuzu yapalım ucuza getırelım
arkadaş kapalı stat dediler yaptık haa üstünü kapatamadıkşu sensation serileri gelsin artık ülkemize
gidicek arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler
en mantıklı gidilecek yer şu an vize derdi de yokken... 2010 Kasım Kopenagdakine gitmiştim, kışın 2 gün beyaz kıyafet arattı bana, neyse beyaz cicilerim hazır ben gelebilirim![]()
14 nisanda burda var norvecte)) haa 3 tane sensetion white deneyimim var 4 tane tiesto 2 armin van buren 1 carl cox 1 yahel gectigimiz yaz bodrumda roger sanchez + david vandetta ve micha ile 2 kere caldim katamaran da residance dj olarak ankarada ise live yapmistim ne gunlerdi be
![]()
yahel haftada bır gelıor zatende sensation ları turkıyedekı kofti organızasyonlarla karıstırmamak gerek
sensetion hic biseye benzemez yasamayana ne kadar anlatsan bossss. heleki bu sene ukraynada olan felaket otesi olacak iyi biliyorum hanimdan ambargo gelmeseydi onada gidecektim bi kere gitti mi bitmistir olay haftada bi takip edersi intnet sitelerini enyakinda nerde var diye)))) yavsiye ederim beyler mutlaka bi kere deneyim eger buraya gelecek olan varsa her turlu konaklama ince detaylar ve yarima hazirim ucuza ucak bileti felan ben gidiyorum bu 14 nisanda yineee beklerim
))
herkez 1 kere yasamalı dıyorum!!
benı her yere goturunnn elınızden tutarım hıc bıyere gıtmem ıster tomarrowland olsun ister bura olsunn![]()
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Ne sensation orgy, ne 2morrowland,
Dj akman feat son nefes
(Farkındayım psikolojim bozuk,kpss sıçtın ağzıma)
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)