dün aracımın bagajdaki yazılarını söktüm altta kalan yapışkanlarınıda pasta ile temizledim ancak sanki altta aracın sacı gözükmeye basladı bunu nasıl kurtarabilirim acaba aracım hyundai ve beyaz renk
![]()
dün aracımın bagajdaki yazılarını söktüm altta kalan yapışkanlarınıda pasta ile temizledim ancak sanki altta aracın sacı gözükmeye basladı bunu nasıl kurtarabilirim acaba aracım hyundai ve beyaz renk
![]()
Resim var mı ,vernigi mi incelttin acaba ?
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Sac mı ?emin misiniz o kadar derine nasıl ındınız.Büyük ihtimal süngerin köşesi yakmıştır yoksa kolay kolay saca inemezsiniz ama pasta hafif hafif inceltir verniği...
Fotograflardan tam belli olmuyo ama Arabanın boyası pis gibi.. cıkarınca sen onu ordan oyle renk farkı olmus gibi duruyo.Pastayı fazla sürdüysen kalınsa cizmissindir alt tarafı. arabana uygulama yaparsan düzelir bence.
İlk defa gördüm böyle birşey pastayı makina ile yaptınız dımı ? bu izler böle sanki leKe gibi veya o yapışkanlar takılırken ısıtılmış olabilir daha iyi yapışsın diye fotoraflarda tam net değil bu ihtimaller yüksek ama saca inmemişsiniz
bence renk farklılıgı, buna benzer durum bende de olmustu, yazılar çift taraflı band gibi bişeyle yapışık, kolay çıksın diye pastayı sürüp makina ile çıkartıyordum yapışkan sakız gibi olup ilk etapda siyahlık veriyordu boyaya, kabasını çıkardıkdan sonra yeniden pastayı sürüp temizliyodum ama makina ile yapıyordum..
senin el ile pasta yapıp doyanın dibine inmem imkansız..
kardeşim yaptığın pasta aslında el pastası değil rengi sarı ve kalın pasta olarak geçiyo o makineyle yapılması gerekir elle her zaan ya iz bırakır yada çizer bence yapılcak en mantıklı şey gidip makine ile aynı işlemi yapırman inanki o görüntüde izde kalkıcak
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)