Abi şu stopları taktığına çok sevindim.Öncekiler çok kalitesiz duruyordu orjinaller daha çok yakışmış.
Masallah, cok guzel duruyo, suyah beyaz uyumu yakismis![]()
masallah böyle cok daha guzel olmus
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
gayet iyi duruyor beğendim.
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
maşallah kazasız belasız.
maşallah ben spoiler i yeni gördüm. hakkaten güzel durmuş. stoplar bencede bu orjinaller daha iyi. jantlara gelince ise bence ya bu orjinaller kalsın, yada imkan varsa 18 of f1. izmirdeki arabada hakkaten 10 numara duruyo. sizin araçtada çok iyi duracağından eminim.
maşallah güzeel![]()
ozan abi jantlarda stoplarda süper olmuş maşallah rs eyanlız f1 stickerlar güzel duruyordu kalsamıydı acaba yada yenisinimi takıcaksın
![]()
Maşallah. Yanlız araç çok beyaz olmamış mı. Biraz siyah lazım sanki. Jantlar dışında. Kapı çıtaları ve bagaj çıtası mesela.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
maşallah kazasız belasız
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
Kazasız belasız kullanın. Jant değişim konusunda görmüştüm eski stoplar basit gösteriyodu arabayı böyle daha kaliteli ve güzel olmuş maşallah...
Orjinal stoplarla gayet guzel olmus Arac zaten herseyiyle guzel masallah jant ren ilerde degisirmi gunmeyal filan olsa nasil olur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)