91 model e34 5.35i manuel 300k kmde bi arkadasimdan alma durumum var...
Sizce motor vs olarak her konuda fikirleriniz nelerdir...
91 model e34 5.35i manuel 300k kmde bi arkadasimdan alma durumum var...
Sizce motor vs olarak her konuda fikirleriniz nelerdir...
Bykarakus^^^
34 CHT 01
34 LVN 21
E36 ve jetta durucak 3. Arac olarak dusunuyorum tamamen keyif icin toplamayi dusunuyorum
Bykarakus^^^
34 CHT 01
34 LVN 21
ben bi tane bostancı sanayide gördüm. 5.35miş gözümün önünde bi yarım saat bir drift şov yaptEfsane drift aracı benim görüşüm
Pazar günü boş sanayide full yan yan bi sokaktan öbürüne kadar yan vere vere,akıcı bir şoförlükle aklımı aldı![]()
motorun bakımları yapılmıs ıse km sının pek onemı yok ve temız arac ıse alınabılır surus zevkıde bambaska bır araba ....
sanayiyle aran iyise sıkıntı olacagını dusunmuyorum
alinir alinir bak,
http://www.techturkey.com/forum/foto...l-bolquot.html
![]()
temizse alınır tabiki ama, satarken satmakta biraz sıkıntı yaşarsın.
Nam-i diger BIGSIX bmw'den cikmis en dengeli ve saglikli motorlardan biri. Kirmasi zor, toplamasi kolaydir. Bazi incik boncuk parcalari bulunmuyor fakat onun disinda bir sorun yok. Artik her parca bulunuyor gerci yurtdisindan vs... e34 zaten tank gibi araba. Bildigin sapasaglam bir kere duzenli toplanirsa yeniden cok uzun seneler goturur. Bugune kadar uretilmis diyebilirimki en saglam kasadir gozumde.
Drift icin cok uygundur. Sasisi cok dengeli bir tasarima sahip ve 50:50 agirlik dagilimi yine bu modelde de baz alinmistir. Zaten ilk jenerasyon e34 M5'de de neredeyse ayni sasi kullanilir.
hacmine ve yasina gore neyse o yakar eger bakimliysa. Fazla yakiyor diyemem ortalama 14-15lt.
Inanilmaz guzel sesi vardir. Guzel bir cat-back ile gazi koteklemeden gitmeniz cok zorlasir.
Kisacasi; Alin.
///Mürüvvette endaze olmaz.
eniştemde 5.35i vardı full orjinal çok keyifli ve seri bir araç 240'ı hiç zorlamadan gören bir araçtı şu anki piyasda e34 ler pek rövanşta değil gözlemlediğim kadarıyala fakat sadece binmek için istiyorsanız temizini bulursanız keyfini çıkartırsınız
Hmmm yorumlar dusuncelerimden pek farkli degil yani bu paralara en keyif alinabilicek bi arac die dusunuyorum
Bykarakus^^^
34 CHT 01
34 LVN 21
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)