Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle forumda arama yaptım ancak genel itirazlar ile alakalı bir kaç konu yakalayabildim, ama bu konuda çok fazla mağdur olan vardır sanıyorum son 1 ay içinde. Başlığı bu yüzden açmak istedim , hem ben hem diğer arkadaşlar bilgilenir.
Geçtiğimiz hafta eve mektup geldi, sitedeki çoğu kişiyede gelmiş. Vergi borcu yada cezanız var diyor, eksiksiz yatırırım asla geciktirmeden. Yinede kontrol edeyim dedim. Geçen yıldan kalma iki adet ceza gözüküyor,trafik cezası.Üzerine bir sürü faiz binmiş, benim haberim yok ne eve bir tebligat yapıldı ne birşey.Her ay sürekli internetten güncel olarak kontrolmü etmek gerek bu durumu. Ben buna itiraz etmeyi düşünüyorum, eğer ceza elime ulaşsa anında öderdim ama daha mtv öderken baktıgımda nette birşey gözükmüyordu bunlar kalkmış 2011 in şubatındaki cezayı kendisinin yarısı kadar faiz ile birlikte sisteme kaydetmişler.
Birisi yol gösterse, ne yapılır ne edilir bu duruma. Cidden çok canım sıkıldı, hadi ceza tamamda bana tebliğ etmemelerinden dolayı ortaya çıkan faiz olayını haklı bulmuyorum canımın sıkıldığı nokta bu. Varmıdır buna bir itiraz yolu arkadaşlar?