film seti sanirim , corsaya benziolar
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Discovery'de izlemiştim ben bunları... Siyahlar Corsa C ama içi bomboş, motorları ortaya yerleştirilmiş RWD araçlarYanlış hatırlamıyorsam 160hp atmosferik güçteydiler bir de araçlar 900-950kg falan yapılmıştı. "Stunt Drivers" tarzı bir belgeselde bu gösteriyi,araçları ve kullananları incelemişlerdi
![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
çok iyi ya hele olayların bittikten sonra yan yana durmalarına hasta oldum ... biz denesek daa 10. saniyed pert olurdk![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
-Pilotajları çok iyi tabi bunun yanında arabalarıda ona göre yapmışlar başarılı calışma daha öncedende bi yerde izlemiştim corsa içinde var diye .. =))
Harika olmus
Geri geri ordan nasıl uctu aklım ermedi![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
saab ın bunlar gibi performance team die bi ekibi vardı yanlış hatırlamıyosam.
uzun süreli denemeler sonunda oluyo bunlar. gösteriler deilde antremanları daha zevklidir bunların![]()
kırmızı olanın direksiyonu önde degil arkada
kırmızı ford puma gibim geldi.
http://www.youtube.com/watch?v=SV29FnEBx4o
Birde buna bakın![]()
Hyundai olayın son noktası![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
daha nce bu videoyu patonum göstermişti bana , bir yere tatile gittiğinde film seti gibi bir mekanda yapılan gösteri ama onunki kendi kamerasından çekilendi
yani turistlere yapılan bir çeşit şov
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)