TERLİ (kısafilm) - YouTube
Bi arkadaş yolladı az önce. Umarım verilmedi...
TERLİ (kısafilm) - YouTube
Bi arkadaş yolladı az önce. Umarım verilmedi...
セルカン+レーラ=愛
Bana sesler falan çok uyumsuz geldi, tekrarlanan sahneler falan var, kesip 1den fazla yere koymuşlar aynı görüntüyü. Fakat olumsuz eleştirmek istemiyorum. Bu tarz çalışmaların devam etmesini umuyorum, yapan arkadaşların da ellerine sağlık. Başarılar diliyorum kendilerine.
K.
Muhabbetler biraz kasıntı olmuş keşke senaryoda yazanı okumak yerine biraz doğaçlama olsaymış sohbet çok tıkamış ama konu hoşuma gitti. Bende başarılarınızın devamını diliyorum.
flash tv deki canlandirmalar gibi olmus.kamera acisindan guzel bi cekim olmus keske biraz daha iyi oynasalardi.
Gazlama sahnesi gereksiz uzun olmuş. Daha güzel olabilirmiş gerçekçilik bakımından... Ama böyle kısa filmler daha çok olsun, daha çok izleyelim...
セルカン+レーラ=愛
Sıfır bütçe ile çekildiğinize göz önünde bulundurmak lazım ama yine ufak tefek bütçe konusu ile alakasız eksikliklerde yok değildi en basitinden kamera titremese ve sesler o an orj kayıt yapılsa çok daha iyi olabilirdi sanırım ama genel olarak iyi bir kısa flim
dun aksam ızledım bende bı arkadasta sankı olmus yaa gerılım yok tema guzel ama anlatım kotu olmus emegınıze saglık sadece bır fıkır
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
konu da ,film de güzel. ben beyenerek izledim . tebrikler
Batuhan M. Ince
Sıfır bütçeyle güzel bi çalışma bence,sponsor falan olsa çok daha farklı olabilirdi bide gazlamalar falan biraz uzun ve kötü gibi,oraları düzeltebilirlerdi,trafiğe kapalı alan yazıyor fakat araçlar işliyor orda da bi terslik var![]()
Guzel olmus bence araclarda guzelmis![]()
bence diyalog şu şekilde olmalıydı..
bebe: kimin bu araba?
usta: benim!
bebe: senin gibi fakir bir usta için çok pahalı değil mi aç köpek???
bu arada çekimler kötü beğenmedim...
Tunaya katiliyorum evet boyle isler yapilsin destekleyelim tamamda butcesiz cekildi diyede iyi olmus demeyelim baya baya kotuydu bencede..
Daha yalin ve basit anlatilsa gereksiz konusmalardan ve surekli degisen tampon dayama nos basma efektlerinden direksiyon kirma serit degistirme atraksiyonlarindan arindirilsa iyi olurmus
unless you ride the beast
you wouldn't understand
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)