Mrb arkadaslar,2004 typer aracima BRiDE koltuk alicam fakat bedeni bilmiyorum sizce Large beden orjinal koltuga denk gelirmi??bilgisi olan paylasirsa sevinirim ona gore siparis gecicem..tesekkurler
Mrb arkadaslar,2004 typer aracima BRiDE koltuk alicam fakat bedeni bilmiyorum sizce Large beden orjinal koltuga denk gelirmi??bilgisi olan paylasirsa sevinirim ona gore siparis gecicem..tesekkurler
FK2 Turbo TypeRR✔
3.35i cabrio ✔
tr'de satılan replikalar baya dar haberiniz olsun. iri bi adamın oturması sıkıntılı. ilk alan benmdir heralde tr'ye geldiğinzayıf oldugum için aşırı iyiydi benim için.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
hayırlı olsun öncelikle
serencebey e pm atarsan ilk onlar getirmişti bride ları TR ye en güzel cevabı o verir
low max serisi alacagiz arkadaşlar ona gore beden lazım çok ırı bırı bınmıcek muştu abi senle makat gibi biri mesela![]()
o zaman sıkıntı![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Zaten bildigim kadarıyla TR'ye bizden başkada kimse Bride Koltuk getirmedi
Koltukları seçerken L beden olarak seçtik Boy / Kilo oranınız ne bilmiyorum ama Low Max modeli Karbon kalıbın içinde oldugu için bacaklarda sıkışma yapabilir. Zaten
Ancak arkadasın dedigi gibi orjinal alınma imkanı varsa -ki oda yaklaşık 5.000tl civarında- beden seçiminde sorun yaşanmayacaktır. Sadece alacağınız zaman Boy/Kilo oranınızı belirtin yoksa Bride'ın sundugu kırılmamazlık garantisinden yararlanamazsınız![]()
KA Style
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)