Arkadaşlar çok araştırdım benim gibi bayada bir insan var mağdurkonuyada baktım arattırdım bulamadım forumda nasıl iptal edilir.. Bilgi varsa paylaşırsanız şimdiden çok teşekkürler..
Arkadaşlar çok araştırdım benim gibi bayada bir insan var mağdurkonuyada baktım arattırdım bulamadım forumda nasıl iptal edilir.. Bilgi varsa paylaşırsanız şimdiden çok teşekkürler..
iptali yok dıye bılıyorum cunku herkeız zorla gecırecekler zaman tunelıne![]()
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
imkanı yok iptal olmasıne yenı face hesabı acsan bıle yok
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Sormayın kaldık böyle![]()
ilk çıktığı zamanlar birinde görüp hava olsun diye zaman tüneline geçtiydim3 gün havasını sürdüm sonra hesabı kapattım komple kurtuldum
![]()
İptal değilde sadece size eskisi gibi gözükmesini istiyorsanız, Chrome eklentisi olan "user agent switcher" yükleyin, ingiliz anahtarının sol tarafından bir icon çıkacak, o icona tıklayıp "internet explorer 6" tıklayın ve sayfayı yenileyin herkesin pofili eskisi gibi olur ama sadece size öyle gözükür. (ie6 bilgileri ile bağlanıyor)
RESPECT YOUR ELDERS
Şükür ben geçmemiştim iyi kide geçmemişim. Bir arkadaşım zaman tünelinde arkadaki büyük fotoya bunu koymuştu hak verdim.
![]()
06 ZON 32 91 Crx Satıldı
06 YA 1000 89 Crx Satıldı
06 YA 1000 G4 Prelude 2.0 MT Satıldı
06 TM 495 G5 Prelude 2.2 VTI
06 TUM 42 G5 Accord Coupe 2.2 IES
__oNuR__
ben geçmedım eskısı gayet guzel bence geçmekte ıstemıorum zorla geçirirse insan haklarına başvurucam![]()
Bende gecmeyenlerdenim boyle hayat daha guzel insallah elimizden almazlar![]()
bende hc gecmedim baska bi arkadasım gecmişti onun profilde gezerken kayboldumhc bulasmadım profildeki büyük resime aldanmayın arkadaşlar bi numarası yok
![]()
herkes mecbur geçecek.
şuan zamanı var geçme hakkı tanınıyor alışılsın diye ilerde herkes mecbur geçecek
bende geçmedim henüz
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)