'' Araçım 95model 0.6sıkıştırmalı piston custom headers,düz boru + RC marka 16-9 ofset jant lastik var şimdilik
![]()
'' Araçım 95model 0.6sıkıştırmalı piston custom headers,düz boru + RC marka 16-9 ofset jant lastik var şimdilik
![]()
CVK RS - izmir
teşekkür ederim
Vallaha verim derken ben biraz farkım olsun hastalık olsun diye yaptım bunları sonuçta şahin pek bi verim beklemedim4te 170dedim hafta sonu üstünde bu jantlar varken ozaman farklı olduğunu anladım araçımın
yakın zamanda dyno sokucam ozaman daha verimli bir bilgi verebilirim size...
CVK RS - izmir
yakıt ne acaba ? Maşallahı var aracın kazasız belasız...
makina makinaa)
çağlar maşallah çok iyi Berkay gördümü Çok sever Kırmızı Şahin hayalleri bile vardır hatta ciddi anlamdakazasız belasız
![]()
Volkswagen TDİ Power
Maşallah aracınız çok güzel. Kazasız belasız.
Allah nasip ederse yaza bi şahin veya doğan almayı düşünüyorum bende.
Eski aracım kartal ile Kipa'ya giderken otobanda basmıştım biraz 120 civarı çıktım 5. viteste. Arkadan çok ses alıyordu. Arka taraf yüksek olduğu için korktum daha fazla basamadım. Maazallah bi kaza yapsam zaten ehliyette yok başım büyük derde girerdi. Şuan ki aklım olsa otobana bile çıkmazdım![]()
maşallah çok güzel duruyor allah kaza bela vermesin jantların marka ve modeli nedir? çok güzel duruyor
Yakıt çok fazla ama bu yaptığım işlemlerle çok fark ettiğini sanmıyorum şahinler bence gene olarak çok yakıyorheralde tahminen km'de30kuruş yakıyorum tüpte onu hiç hesaplamadım morelim bozulmasın diye
teşekkür ederim cümlemiz inşallah
teşekkür ederim
teşekkür ederim
vallaha kardeşim bu hafta TR'de olsaydı draglara birlikte gidicektik,ama nasip olmadı ikimizinde hayalini gerçekleştirdik bu araçla işte
Allah korumuş,benim araç tam tersi lastikler ısındıktan sonra ve yere çok yakın olduğu için *** atma gibi birşey olmuyor ama gittiği gibide durmuyor tek sıkıntısı oama alıştık tanıdım yavaş yavaş araçımı
RCmarka 16-9 ofset,teşekkür ederim![]()
CVK RS - izmir
Ben tüpte şehir içi 30-32 kuruş, uzun yolda 28 kuruş civarında yakıyordum. Araç kartal (Karbüratörlü).
maşallah kazasız belasız
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)