![]() |
|
|
#96 |
![]() |
biz daha kendi yaptığımız denemelerde orta yolu bulamayıp günlerce tartışıourz
herkesin gönil verdiği bir araç var işte bu nedenlede bazı şeyler ister istemez görülmüo o yüzden anlaşamazsınız ben şimdiden sölim ![]() |
|
|
|
|
#97 | |
![]()
Otomobil: New CupRA
|
Alıntı:
) arkdasım m5 m6 youtube vıdeoları var hep 1 vıtes kaldırmıslar devrıne bak deme sen ozaman ıkı arac burda 50km de sabıtlensınler typer ıster 2-3 kalkar 1 lemı kalkar(kalkabılırse) benı ılgılendırmez m6 1 vıtes kalkıcak 100 yapan arac 2 de 70 le kaldır ) soyle deneme yapsın arac sahıplerı 1 vıtes roll yapsınlar 50km de 2 vıtes 80 de(sonuc bellı ızledık) 3 vıtes 100-120 arası roll yapsınlar ızleyelım ) sana denek ıstedıgım arac 1 de 100 yapıyo 2 de 120 ) sen ıkıyle kaldır devır yuksekmıs. 50km hızda kalksınlar ızleyelım arkdasım sonuca bakalım![]() Son Düzenleyen BMK TypeR; 22-01-2008 15:59. |
|
|
|
|
|
#98 |
![]()
|
bıde su vıdeo ızleyın yanyana gıden araclar nedense vıtes arasında, nerdeyse bırbırıne cok yakın zamanda degısıyolar, degısınce cok az one gecıyo supra kadın bakımdan dedıgım bu yuzden o kadın senden benden ıyıdır tabı ama supradakı adamdan ıyımıdır o onemlı
![]() |
|
|
|
|
#99 | ||
![]()
Otomobil: n/a vectra V6, bmw e90
|
Alıntı:
![]() olayda acıklığa kavustu sanırım.. japonları yukleyelım, o halde sevıorus ztn.... Alıntı:
ee 1. vitesı o kadar uzun yaparlarsa olcağı o ama dier oranlar ınanılmaz yakın..smg3 saolsun oda ust hızlarda aracı ınanılmaz yurutuo... __________________________________ ![]() +200whp v6 wıth 7000rpm. |
||
|
|
|
|
#100 | |
![]() |
Alıntı:
zevk senin almanda yükleyebilirsin pskopat audiler gezio mesela ![]() __________________________________ ThanxMan |
|
|
|
|
|
#101 | |
![]()
Otomobil: e90
|
Alıntı:
viper ı hiç beğenmem ama.Üretim maliyet pazarlama stratejisi tabiki giriyo işin içine supradan sonra toyota'ya da baksak bunu görebiliriz.__________________________________ |
|
|
|
|
|
#102 | |
|
Tech Sorumlusu
Otomobil: billet
|
Alıntı:
bu ne ki şimdi konuyla ilgili yapıcı postun yoksa boşuna post atmak mantıksız ve insanlar geriliyo artık bundan lütfen herkes farklı anlam çıkarır bu posttan |
|
|
|
|
|
#103 | |
|
Tech Sorumlusu
Otomobil: billet
|
Alıntı:
üstün olduğunu sölemiyorum sadece siz max güç gibi verilerden fikir yürütyosunuz max güç her zaman size doğru yolu göstermez gösterseydi dediğim gibi v10 v8i supra sky daha düşük güçlerle yada eşit güçlerde geçemezlerdi turbo var bi kere turbo size ciddi güzel bi tork eğrisi sağlar atmosferiğe göre ki ara hızlanmalarda bunun avantajını kullanırsınız |
|
|
|
|
|
#104 | |
![]() |
Alıntı:
öyle saçma bi oran olamaz ya ![]() http://videos.streetfire.net/video/6...7f00961599.htm bak bakalm nerde kaç yapıo? orda deneyen adamlar biliodur hangi devirde M5 nın yürüyeceğini, m5 3.000d/d dan type-r 6.000d/d dan başlasalar roll e anlıcam dediklerinide ama ikiside yüksek devirde başlıyor hatta m6 öne atlıo type-r güzel bir fark atıo neyse konu o roll diil ![]() __________________________________ ThanxMan |
|
|
|
|
|
#105 |
![]()
Otomobil: e90
|
Kimse burda saf güçten dolayı geçeçeğini idda etmediki zaten kimsenin o kadar bilgisiz oldunuda zannetmiyorum.Benim arabam 150 bg senin araban 120 ise kesin geçerim die bi mantıkta konuşmuyoruz tabi
![]() __________________________________ |
|
|
|
|
#106 | |
![]()
|
Alıntı:
) |
|
|
|
|
|
#107 | |
![]()
Otomobil: 98 VTI HB
|
Alıntı:
Yani bu durumda güç ölçümü değil de birinin sarmasından faydalanıp diğerinin öne atılması gibi birşey oluyor bu... O yüzden yüksek güçteki araçlar yüksek süratlerde roll yapmalı bence, sarma,kontrol kaybı en aza indirilerek gerçek güçler olabildiğince yere aktarılarak bir karşılaştırma yapmak bence sağlıklı olan Ben de görmek isterim 100-120'den başlayan bir roll ![]() |
|
|
|
|
|
#108 | |
![]()
|
Alıntı:
sımdı typer 80 de gectı m6 ıkıncı vıtes kı ben m6 m5 bende olsa ıkıncı vıtes kaldırmam ya 1 vıtes ya 3 vıtes mantık bu sımdı 2 vıtes typer gectı sararak hemde bıde 1 vıtes 50 de roll 3 de 130 da roll yapsınlar sonuca bakalım m6 m5 roll vıdeoları var testlerı her vıtes denıyolar f430 la 997 turboyla callaradoyla falan fılan sımdı m6 agırlık dezavantası var ama 1 vıtes avantası var naısl olcak sen typera gore yurudun gectın bıde m6 gore yuru. bızde atmosferık typer denıyoz carara4s gectık 65km hız 2 vıtes cok dusuk kalıyo adamalr f355 aynı bellı sure yuruyosun 200km aldı hızlarda sımdı typer gectımı dıyıcez. adamalr 1 vıtes 100 yapıyo bız 2 de60 kaldırıyoz ) her arabanın kendıne gore avantajı var her sekıl denensın typera gore denendı gectı bıde dıger vıtesler 1-3-4 denensın hem yuksek hızdada sarmaz 1 vıtes harıcınde typer sonucu gorelım. yurt dısında genelde herkez cakallık yapıp kendıne gore yurumuyo cogu vıtes denıyolar.bu arada bende dahıl ) |
|
|
|
|
|
#109 | |
![]() |
Alıntı:
50 den de bassalar type-r ın attığı farkı gördün yakalayıp geçebilir bence m6 de sarmadan giden bi araç değil yani ![]() +type-r 420hp 500 den uzak ![]() __________________________________ ThanxMan Son Düzenleyen Maxiboost; 22-01-2008 16:51. |
|
|
|
|
|
#110 | |
![]()
|
Alıntı:
) |
|
|
|
|
|
#111 | |
![]() |
Alıntı:
50 den bassalar m6 gene öne atlıcaktır ama type-r sonlarda yetişir gibi gelio bana çünkü üstte bastıkları zaman turbo dolana kadar m6 fark atıo ondan sonra sara sara yetişio type-r ve geçip fark atıo. Özgüne sormak lazım belki 50 den de basmışlardır..__________________________________ ThanxMan |
|
|
|
|
|
#112 | |
![]()
|
Alıntı:
) ama m6 bıde hartge devır fazla 100 yapar dedım oyuzden yoksa net bılgım yok sen bı arastır kac yapıyomus vıdeo koy 1 vıtes kesıcıde kac yapar. |
|
|
|
|
|
#113 |
![]() |
__________________________________ ThanxMan |
|
|
|
|