arkadaşımda 8aylık dişi pitbull varda çiftleştirmek için pitbull arıyoruz varmı acaba siteden pitbullu olan arkadaşlar
arkadaşımda 8aylık dişi pitbull varda çiftleştirmek için pitbull arıyoruz varmı acaba siteden pitbullu olan arkadaşlar
ben senelerdir erkekli disili pitbull besliyorm bugune kadar 5 batim farkli hayvanlardan yavru aldim.. sana su kadar soyleyim 8 aylik hayvani ciflestirirseniz gelisimi durur , yavru tutmayabilir , yavrularina buyuk oranda kayip olacak olecek yani cogu anne genc oldugu icin , yavrular ufacik dogacak kisacasi bu hayvanin 8 aylikken ciflesmesi size bi zarari yok ama hayvan icin olumden beter bi deneyim olacak beni dinlerseniz 2. hatta 3. kizanini bekleyin hem daha kalite yavrular cikar.. yinede siz bilirsiniz iyi sanslar..
8 Aylık hayvan çiftleştirilmez arkadaşım, asgari 16-18 aydan sonra yapılması gerekir, Hayırdır sahibi paraya falan mı sıkışmış... ?
Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.
benim pitbull um var ve yıllardır pit bakıyorum hee 8 aylık köpeği çiftleştirmişsin he sakın yanlış anlamayın lütfen sözüm meclisten dışarı hee 8 yaşındaki kızı yazık günah valla bence vaz geçin kesinlikle
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)