User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
37 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: component tercihi sizce hangisi

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

component tercihi sizce hangisi

merhaba arkadaşlar Ben aldım componentlarıda kurtuldum allahdan arkadaşa alıcaz şimdi adam ikilemde kaldı bende kaldım yardım edebilicekler varsa sevinirim tercihlerimiz

infinity 6530 270watt 90 rms
    mtx black thunder 165watt 80rms
    ma audio ma629c 240watt 120rms
    kicker ks65.2 150watt 75rms
    kenwood kfc-s703p 280 watt 80rms

bunlar içinden hangisini tavsiye edersiniz fiyat aralıkları hemen hemen aynı.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesinlikle Infinity. Bu listede olmayan üst seri DLS de tavsiye ederim ama fiyatları 2 katı neredeyse...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnfinity ses kalitesi olarak cok iyidir bence o alinmali

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence kulakttan dolma olmamamlı bu ısler tavsıye elbbette yapıla bılır fakat acıkcası dınleyerek alınırsa daha ıyı olur kanaatındeyım muzık olayı zevk ısıdır kısısel bır olay dır.. .. comp alınırken crooss devrısı ve tizler.. bıraz daha ıncelenerek alınması gereken bır durumdur ...

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakan876 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence kulakttan dolma olmamamlı bu ısler tavsıye elbbette yapıla bılır fakat acıkcası dınleyerek alınırsa daha ıyı olur kanaatındeyım muzık olayı zevk ısıdır kısısel bır olay dır.. .. comp alınırken crooss devrısı ve tizler.. bıraz daha ıncelenerek alınması gereken bır durumdur ...
    Kesinlikle.

En basitinden ben adı üstünde sadece mid ve tisleri almak isterim. Bagajdaki bassı sökünce bu ne biçim ses be teneke dedirtmeli adama

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi yazdıgımı urunu satın alcak veya comp almayı planlayan arkadaslar ıyı okussun rms deger lerı yuksek olması ınsana cazıp gelelbılır fakat croos devresının ıcındekı elemnlar yanı bobın dırenc ..ozellıkle kondastorler cok onemlı dır ne kadar cok devere elemenı kullanılmıssa okadar ıyıdır kondastorler aoudı tıpı olması kesnılık le sartıır..tizlere gelelım mumkunse dınle cok asırı sacmamam lı frekansında calamalı ..dome tıp veya sılk dome ıpek derım herzaman.... basarılar.. bırde kapıya ufak ta olsa yalıtım ..

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben honda cıvıc öndekı kapı kolonlarını degstrcem 16cm ne almalıyım guzel calsın ıstyrum
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Falmor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Componentler doğru amfi kullanıldığında güzel çalar.Önemli olan en pahalı en kaliteli cihazları almak değil,doğru bileşimi yakalayıp kaliteli montajla iyi çaldırmaktır.Milyarlarca liralık sistemlerin yanlış ellerde berbat sesler çıkarması az görülen bişey değildir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    tek tek dinlemekde mümkün olmuyorki ben şunlar içinde bir kicker bir infinityi dinledim infinityi fuar aracında dinledim oda ne kadar tarafsız olabilir fuar aracındaki sistemle bizim alıp takıcağımız sistem kickerde arkadaşda var komple iki takım ks kicker anfi falan oda bana sert geldi ne yazık ki öyle bir imkan olmuyor..

bende uzun süre kolon aradım ilk çift takım ön arkaya comp alıcakdım sonra vazgeçdim sadece önlere hsk aldım anfi bence en son alınması gereken bir şey kolonlar alınıp o kolonlara uygun değerde o kolonlarla uyumlu çalışıcak bir anfi nin alınması iyi olur diye düşünüyorum..

para çıtası düşük 200 tl civarında iki comp alıcaz yani iki takıma 400tl vericez neden düşük çünkü bunun daha anfisi var izalasyonu var montajı var.. o yüzden 200tl civarınada bu listedeki markaların modellerini seçdik eledik kala kala bunlar kaldı

mtx amerikan malıymış galiba kalitesini bilmiyorum infinity ***** iyidir kenwood hakkında hiç bir bilgimiz yok sadece markanın kalitesine güvenip ekledik ma audio alman malıymış orta sınıf bir markaymış galiba almanyada öyle ahım şahım bir markada değilmiş ama en azından alman olmasından dandikde değildir dedik ekledik kickerda ***** zaten..

bu noktadan sonra şişdik karar veremedik en azından birileri bende şu takım var yada vardı yada dinledim iyidi kötüdü sert çalışıyordu derin çalıyordu dese bize bir ışık tutar.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

recky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alpine tavsiye tsk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alpine da alınabilicek orta seviye adam gibi comp. lar çok pahalı

samet_61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    focal utopia gerısı yalan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    2 bin tl bir kolona verirsek izin verinde gerisi yalan olsun biz 200 tl lik yalan kolonlar arıyoruz o kadar para verebilicek doğrularımız yok.

o 2 bin tl lik focal utopia yı almakla bitmiyor izalasyonu anfisi bası ikinci bas anfisi capasitörü derken 10 bin tl lik tesisat masrafı çıkar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 bin tl bir kolona verirsek izin verinde gerisi yalan olsun biz 200 tl lik yalan kolonlar arıyoruz o kadar para verebilicek doğrularımız yok.

o 2 bin tl lik focal utopia yı almakla bitmiyor izalasyonu anfisi bası ikinci bas anfisi capasitörü derken 10 bin tl lik tesisat masrafı çıkar..
    aynen 200 deılde 300 lı gıbı rakamlara dls ur serisi alınır cok da temız tane tane calar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    çıkamıyoruz iki takım alıcağımız için 600 tl ediyor biz 400 ü geçmek istemiyoruz 2 takımda. daha çünkü izalasyonu işçiliği anfisi bası v.b si var. orta karar güzel net berrak ses veren sq bir sistem istiyoruz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ks serisini kullanıyorum memnunum infinity de de güzel frekans aralığı var

Falmor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sq için 1 takım component ve araca uygun subwoofer yeterli olur.Kaliteli bir 4 kanal amfide bu sistemi beslemeye yeter.Benim kafamda Hertz HSK 165,Kicker 650.4 ve Alpine ın şu küçük 20 cm lik subwoofer ı var.Ana ünite Alpine 9880 var zaten halihazırda.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    hsk bende kendi aracıma aldım henüz daha taktırmadım ama ne yalan söyliyim biraz kafamda şüpheler var geçen fuar aracındaki infinityleri dinledik ses müthişdi adam ne kadar açarsa açsın sesi kulağı ağrıtmıyordu kafa ütülemiyordu derin ama güzel çalıyordu tam benim tarzım inşallah hsk da o ayarı yakalarım yoksa satıp bende infinitye geçicem.. araç sahibi arkadaş hsk lar yüksek çalar dedi bu infinitylerdeki derinliği yakalayamassın dedi ama hayırlısı bakıcam.

bizim bu arkadaş öne arkaya iki takım istiyor ondan yoksa bende dedim öne benimki gibi bir takım alalım diye istemiyor bütün kolonları tek markadan yapmak istiyor önler arkalar bas.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hsk guclu calar ama tızlerı ust seslerde kulak cırmalar hem hsk sq sıstemler ıcın deıl spl sıstemlerde daha cok kullanılan mıd serısıdır 1000 kw rms ustu sublara sahneleme yapar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)