User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
23 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Woofer Direk Bağlanırmı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Woofer Direk Bağlanırmı ?

Aracımda jameson js-6700 teyp var ve hoparlörlerimden memnunum sorunsuz. geçenlerde bir abim vasıtasyıla woofer edindim. woofer kabinsiz pioneer ts-w303f. üzerinden yazanlar aynen şöyle 4 Ohm - 500 Watt Max / 160 Watt Nom. benim istediğim amfi kabin vs.vs.vs tarzda masrafı en aza indirgeyerek bunu direk teybe bağlayabilrmiyiz. teybin özellikleride şöyle

SD/USB/MMC OKUYUCU
    AUX GİRİŞİ
    SUBWOOFER ÇIKIŞI
    ISO SOKET
    30 KANAL RADYO
    4X35 WATT
    4 Band EQ
    4X4 VOLT
    1 adet RCA çıkış

fikirleriniz bnm için önemli tavsiyedede bulunabilirsiniz fakat elimde olanı değerlendirmek işime gelior. istediğim güm güm güm plakayı sallamak değil kaliteli ve normal değerlerde müzik dinlemek şimdiden teşekkürler.

Ertekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayır amfi alman şart.200 liraya amfiler var işini görecek.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ertekin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayır amfi alman şart.200 liraya amfiler var işini görecek.
    peki alacağım anfi ne tarzda olmalı ya da bunu alsan işini görür diyebileceğiniz bir anfi varmı ?

Ertekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    200 liraya falan sierralar var for-x ler var 2 kanal 4 kanal işini görür.Çok profesyonel değil sonuçta basit bi woofer 160 nominali var.

BRETE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eray düşünürsen elimde böyle bir anfi var sendeki sisteme yeterde artar bile cihaz faturalı garantili 2-3 ay kullandım evde duruyor kutusunda sendeki bass anfisiz çalmaz bu anfiye kolonlarınıda bağlayabilirsin teybide yormazsın en azından

http://www.techturkey.com/forum/elek...-faturali.html
    Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BRETE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eray düşünürsen elimde böyle bir anfi var sendeki sisteme yeterde artar bile cihaz faturalı garantili 2-3 ay kullandım evde duruyor kutusunda sendeki bass anfisiz çalmaz bu anfiye kolonlarınıda bağlayabilirsin teybide yormazsın en azından

http://www.techturkey.com/forum/elek...-faturali.html
    tşkr ederimde beni çok aşıyor şu an için bu rakamlar. sağolun

murat_ileri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sitede earthquake anfi satan bir arkadaşımız vardı onu değerlendirmeni tavsiye ederim. fiyat olarak gayet makuldu.

BRETE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eray90 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tşkr ederimde beni çok aşıyor şu an için bu rakamlar. sağolun
    sorun değil kardeşim yanlış anlamada ucuz etin yahnisi yavan olur 3 gün sonra aldığın 150 liralık anfiyi değiştirmeye yer arıcaksın işi öğrendikçe, alıcaksan paranı topla adam gibi bişey al illa benim anfiyi alman şart değil küçük bir tavsiye sana
    Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BRETE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sorun değil kardeşim yanlış anlamada ucuz etin yahnisi yavan olur 3 gün sonra aldığın 150 liralık anfiyi değiştirmeye yer arıcaksın işi öğrendikçe, alıcaksan paranı topla adam gibi bişey al illa benim anfiyi alman şart değil küçük bir tavsiye sana
    haklısınız valla tavsiyeniz için teşekkürler almışken 1 kez alma mantığı güzel

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    elındekı baas f serısıdır pandızot ustu calısır kabın bass degıldır.. bılgın olsun..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakan876 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    elındekı baas f serısıdır pandızot ustu calısır kabın bass degıldır.. bılgın olsun..
    yani değermi değmezmi yada bana sana en makul sistem şu kadar olur bu malzemeleri kullan diyerek bi liste yapabilirmisiniz ? ben aşırı ses seven adam değilim müziği kaliteli dinlemek amacım

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ben kendi aracıma yapdım şu anda arkadaşada yapıyoruz tesisat işi tamamen paraya endeksli kardeşim bir kere başlayınca elini kurtaramıyorsun yani tam yapman lazım yarım yamalak iş verdiğin paranında çöpe gitmesi demek..

elindeki wooferı her tür mono anfi çalıştırır 160 rms o kadar ciddi bir değer değil ama pandizot üstüyse kabin anfisi değilse pandizotuna takman gerekir mdf işi çıkar bu seferde..

şahsi fikrim orta halli bir müzik sistemi yapıcaksan önlere orta halli bir compenant takımı alman arka bagajada güzel bir woofer ile ikisini bir anfiye bağlaman orta halli hatta biraz alt bir sistem olarak yeterince doyurucu ve güzel olur..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki ne önerirsin bana şunlar şunlar işini görür bu kadarada çıkabilir diyebileceğin bir sistem varmı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    kulak zevkini hiç bilmiyorumki ben mesela derin müzik dinlemeyi seviyorum yüksek keskin müzik sevmiyorum derin müzikdede yüksek tonlara kolay kolay çıkamıyorsun

sana önerebiliceğim önlere güzel bir kicker ds serisi imkan varsa ks serisi olur.. hertzin dsk serisi imkanın varsa esk serisi.. derin dinlerim dersen infinity focal ..

illa sıfır alman gerekmez ikinci elde alabilirsin temiz tamir görmemiş olursa o zaman çok daha makul fiyatlara bulursun wooferıda ufak bir şey kutu içi alsan jbl kicker cadence birde bunları besliycek bir anfi alsan onuda temiz ikinci el alırsan çok makul fiyatlara gayet doyurucu bir sistem yaparsın..

bunların üstüne çıkarım ben dersen o zaman aracını izalasyon yapmanda gerekir bunlarda ek fiyat demek o zaman kickerin qs serileri hertzin hsk serileri focalin kappa serileri falan var ama fiyatlar uçar o zaman wooferıda sağlam bir şey alman gerekir anfi yide sağlam bir şey alman gerekir bu sefer wooferada ayrı bir anfi alman gerekir bir capasitör alman gerekir gözlemlediğim öyle büyük bir beklentin yok.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kulak zevkini hiç bilmiyorumki ben mesela derin müzik dinlemeyi seviyorum yüksek keskin müzik sevmiyorum derin müzikdede yüksek tonlara kolay kolay çıkamıyorsun

sana önerebiliceğim önlere güzel bir kicker ds serisi imkan varsa ks serisi olur.. hertzin dsk serisi imkanın varsa esk serisi.. derin dinlerim dersen infinity focal ..

illa sıfır alman gerekmez ikinci elde alabilirsin temiz tamir görmemiş olursa o zaman çok daha makul fiyatlara bulursun wooferıda ufak bir şey kutu içi alsan jbl kicker cadence birde bunları besliycek bir anfi alsan onuda temiz ikinci el alırsan çok makul fiyatlara gayet doyurucu bir sistem yaparsın..

bunların üstüne çıkarım ben dersen o zaman aracını izalasyon yapmanda gerekir bunlarda ek fiyat demek o zaman kickerin qs serileri hertzin hsk serileri focalin kappa serileri falan var ama fiyatlar uçar o zaman wooferıda sağlam bir şey alman gerekir anfi yide sağlam bir şey alman gerekir bu sefer wooferada ayrı bir anfi alman gerekir bir capasitör alman gerekir gözlemlediğim öyle büyük bir beklentin yok.
    evet sıfır fiyatları baya uçuk rakamlar şu anki bütçeme göre ama bu kadar detaylı yazdığınız için elinize kolunuza sağlık çok teşekkür ederim.

meLaNchoLic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teybin subwoofer cıkısı var madem bagla gitsin oraya cok fazla yorcanı sanmıyorum pek sesi sevmedigine göre.. bass ı kısarsın teypten biraz işini görür.. ben zamanında küçük bi bası direk hoparlör çıkışına bağladıgımı bilirim işimi görüyodu
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    elimizden geldiğince bilgimiz dahilinde yardım edebildiysem ne mutlu bana..

meLaNchoLic nickli arkadaşımın dediğinide yapabilirsin en azından aldığın bas çalışır ama pandizot bası ise nasıl yaparsın bilemem gene mdf den pandizot yapmaları gerekir herhalde.

meLaNchoLic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kabine koysada ses alır işini görcek kadar diye düşünüyorum.. sonucta max. verim beklemiyor arkadaş masrafıda olmaz
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kabindede gayet calar daha iyi calar farketmez.
    100-150 ye bı suru amfı var

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)