DRİFT İÇİN PEK UYGUN GÖRÜLMESEDE DENEMEKTE FAYDA VAR DİYE DÜŞÜNDÜM,BUGÜN ANTREMANDA DENEDİM GAYET BAŞARILI UMARIM BEĞENİRSİNİZ
ilk gün,
2.gün
ve JANTLAR ALINIR 3.gün
![]()
DRİFT İÇİN PEK UYGUN GÖRÜLMESEDE DENEMEKTE FAYDA VAR DİYE DÜŞÜNDÜM,BUGÜN ANTREMANDA DENEDİM GAYET BAŞARILI UMARIM BEĞENİRSİNİZ
ilk gün,
2.gün
ve JANTLAR ALINIR 3.gün
![]()
ÜSKÜDAR GAZETESİ SÜRÜCÜ KURSU 216 310 98 48 BAY EHLİYET YANİ BEN
en azindan 25 emmesi, yazilim, filtre ve egsozla 240 hp lere cikabilen bir aeac. bence guzel olur
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
5.28 candırMaşallah Allah kaza bela vermesin drifttense sağdan sağdan german style olarak takılırdım ben olsam
camlar filmsiz full basık Alpine white E39 hep aklımın bir köşesinde yatar
![]()
maşallah çok güzel jantlarda çok yakışmış manuel e39 da gözüme çok yavan gözükdü gözümüz alışmış hep tiptironiklerine ama sanırım driftte manulei daha başarılı olur tekrardan güzel sürüşler dilerim![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
yorumlar için teşekkürler arkadaşlar![]()
ÜSKÜDAR GAZETESİ SÜRÜCÜ KURSU 216 310 98 48 BAY EHLİYET YANİ BEN
maşallah. pembe m5 baya taş fırlattı bugün benim içim gitti valla
maşalallah en beğendiğim bmw kasalarındandırallah kaza bela vermesn
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
maşallah çok güzel.
maşallah bugün gördüm çok güzeldi.jantlarda çok yakışmış
kazasız belasız
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
E39 candır![]()
Bizde de var diye söylemiyorumKarşısına geçip baktığımda "şurası keşke şöyle olsaymış" diyemediğim nadir araçlardandır.
Maşallah
Maşallah jantlar fena yakışmış![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)