Gece gündüz fark etmez. Kontağa bastıktan sonra ilk işi benim gibi sis farlarını açmak olan var mı ?
Gece gündüz fark etmez. Kontağa bastıktan sonra ilk işi benim gibi sis farlarını açmak olan var mı ?
sislerimi gerektigi yerde açarım. insanları rahatsız etmeye hakkım yok
Honda Civic İes, Nissan 200sx s14, Honda Civic eg6 si, Citroen c2 VTS
Farlarını yakmadan sislerle gezenlere ne küfürler ediyorum anlatamam
arka sislerini yakip, bas agrimi azdiranlarin bsi 10 kat agrir insalllah!!
Built to fall....
*ilk işiniz nie sis yakmak oluyor ki? sis olmadığı halde bile.....?
+ ön arka mı yakıosunuz daha bi şekil oluyor sankim öyle.. bir de xenonsa deme keyfine....
sis farı+ arka sisfarı + iç ışık+ kül tablasını açarım onun iç ışığı+ torpidoyuda açık tutarım+ normal farlarım+uzun farlarım+4lülerim i yakmadan şurdan şuraya gitmem. hepböyle kullanırım arbamı
74 model sehpa...
7/24 ön&arka sisle gezen bi arkadaşım var, ismi lazım değil..
Ben genellikle açmamayı tercih ediyorum![]()
Çok aşırı bi yağış yada sis olmadığı sürece sisleri açmam insanları rahatsız etmenin bi lüzmu yok
Everyday I ** çapuling...
Bir migren hastası olarak çok küfür ediyorum... Bazen hiç abartısız koca bir geceyi uykusuz geçiriyorum...Dahamı şekil duruyor? 10 hp dahamı hızlı olunuyor veya dahamı çok dikkat çekiyor anlamadım... Birde mercedes ve özellikle range rover ların frenleri!!! Trafikte önüme çıkarsa hemen şerit değiştiriyorum dayanamıyorum.
Normal zamanda hayatta yakmam. Far yerine sadece sislerle gezenlere çok ağır sövüyorum.
Çok darlandıysam ki nezaman sakin gitmeye karar versem ya bi kamyon üstüme çıkmaya çalışır ya bi otobüs üstüme yatar, trafik yapmam gerektiği zaman açıyorum sisleri. Görünür olmak daha mantıklı...
ben çok apaçiyim o konuda yahu,bide arka sislerin olduğu yerde çakar var hem önden hem arkadan rahatsız ediyorum milleti arkadaşlarım çok kızıyor bu duruma ama alışkanlık oldu açmamaya çalışıcam bi daha![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
düzgün yere bakmaya ayarlı ön sisleri yakana lafım yok ama arka sisleri yakanlarla ağır fantazilerim var uyandırıyım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)