sınıf 2 bi garip olmus 1.8 ve 4bin CCye kadar bütün 2cekerler orda,
ayrica 2litre turbolar falanda ayni yerde..
Experience is what you get when you don't get what you want.
ifade boşa değildi.sınıf 1 ve 2 birleşecekti raporum o yöndeydi.sonradan işi bilen kişiler (!) tarafından değiştirilmiş..2 çeker 2000 atmosferikle 2000 turbo aynı sınıfda
çok mantıklı (!) bişiy olmuş.......
ayıp ya uykum kaçtı aq bütün sene para biriktirdim ulusala girecem eglenicem ne güsel yeni şeyler öğrenicem dedim kusura bakmayın arkadaşlar bu kadar olmaz ya ayıp ya ayıp.
kendileride bilmiyo ne yaptıklarını iş bilmez adamların işgüzarlığından başka bişey değil bu :@
鉄の男 (ironman)
[SIGPIC][/SIGPIC]
私は車を買いたいとミラーで迷子に
çok saçma ya böyle olmaması lazım 4300 cc üzeri kaçtane araç girecekki ????
Yıllardır benim istediğim şeyler:
1750-2050cc Atmosferik ( 1.8 litre ve 2 litre atmosferik katılım çok olur )
2050-3050 Atmosferik ( Yüksek hacim atmosferikler katılır BMW, K24 swaplı hondalar gibi )
1600-2050cc Aşırı Besleme ( Gene baya katılım olur, Evolar Impolar BMWler turbo Hondalar. Eminimki herkes zevkle seyreder )
2050+ Aşırı Besleme ( Ben en hızlısı olmak istiyorum, daha yüksek beygir gücüne ulaşmak için her yol mübahtır diyenlerde bu kategoriye girer )
Amerikan araçlar
2 atmosferik, 2 aşırı besleme kategorisi ve amerikanlar. Baya bir insanı kapsamazmı?
50cc olayı rektefiye payı olur.
Çarpanlarla falan uğraşmaya hiç gerek yok isteyen istediğini taksın. Çift turbo, tek turbo, nos, şu oldumu bunla çarpacan, ikisi oldumu bunla çarpacan hikayesine hiç gerek yok.
Ağırlık sınırlaması 900kg atmosferik kategoriler için, 1000kg aşırı besleme, amerikan kategorisi için ne olur bilemem. Ben arka koltuklu yarış arabasına mantığına bütünü ile karşıyım. Yarış arabası dediğin cadde arabasına benzememeli.
12 saniye altında zaman yapan arabalar için kafes zorunlu olsun. İlk 12 saniye zamanı yaptığında uyarılır, bir sonraki yarışta kontrol edilir.
Atmosferik kategorisinde aşırı besleme yapan sezondan men edilir, lisansı alınır caydırıcı olur.
9-10 insan 3-4 saat toplantı yapsa şu işi çözerler yeterki istesinler.
Daha ocak ayındayız, eminimki bişeyler değiştirilebilir.
ben hala daha okumadım okuyamadım daha dogrusu bugun rahat rahat okucam da
herkes sinirlendigine göre ters bişler var demektir
ama oteki konuda bile kararlı olamadık isyan edenler bir dilekçe hazırlamya bile yardımcı olmadı bu konu da da böle burdan sallıcaksınız icraata gelince geri yapıcaksınız
ondan korkuyorum
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
bu sınıflandırma yüksek hacimli araçlar için bayram niteliginde
Iimiş Bence Gayet Güzel Olmuş...
bencede gayet guzel olmush nabalım k27 dusunuodum artık dusunmuorum yapıorum![]()
Call for prayer
Instagram hesabımız
ben hertürlü en üstteyim euheuheuhuheu
K30 k30 kankaaaaaa![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
arkadaşlar bana göre bu iş bitti. yarış falan yok isteyen yarışsın yarışan arkadaşları gider destekleriz .NE ZAMAN 400 METRE OLURSA HER ZAMAN YANINIZDAYIM. BİDE BU ANLAMSIZ KURALLARDAN SIKILDIM HİKAYE KUPALARDAN BENDEN 350 MİLYON KATILIM PARASI AL .5000 MİLYONLUK KUPA VER BANA GÖRE EN GÜZEL İŞ AKHİSAR MAHALLİ
KURALLARI KENDİMİZ BELİRLİYELİM 6 TANE YARIŞ YAPALIM
msupra
msky
Pist koşulları oluşana kadar katılmama kararı alan arkadaşlar bir liste yapılsa..
ismail + ben + birçok arkadaşımız daha var..
ulusala hayır- TT'nin düzenleyeceği mahalli (akhisar en iyi durumda olan) draglara evet...
bu sezon sınıflar degişmese idi ben sınıf 2 de ahmet sınıf 3 te yarışıcaktı
ikimize yarışa girmiyoruz
lisans ücretlerine ve sacma sapan katılım ücretlerine hayır
Call for prayer
Instagram hesabımız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)