bu araçlardan kullanan bilen varmı nasıldır ne degildirmemnunmusunuz biraz bilgi alalım bakalım
![]()
bu araçlardan kullanan bilen varmı nasıldır ne degildirmemnunmusunuz biraz bilgi alalım bakalım
![]()
JoYTeaM
Hacı 2002 polo 9n var tek kapı verelimdireksiyon kutusu arızası dışında kronik sorunu yok diye biliyorum gayet konforlu ve kaliteli bir arac 4 disk fren abs digital klima vs birçok şey var tavsiye ederim çok masraflida olmaz benzin fiyatı yukselmisken motor seçimi ile ideal olur
şu sıralar 1,2 trendline lara bakıyorum bende. 29.900 liste fiyatı var. Sanırım paket olarak artı bişeyler koydurulmuyor. 2 airbag abs var sadece.baya boşlar. Cruise kontrol ve yol bilgisayarı çoğuna sonradan sıkıntısız uygulanabiliniyormuş nette araştırdığım kadarıyla. 500liraya felan halediyorlar. Ayrıca kapı kolları ve ayna kapakları boyasız.boyatılabilir zevke kalmış. Ayrıca lpg sıkıntısız uygulanabiliyor. Bir kaç gündür araştırdıklarım bunlara ulaştırdı beni. Kullanan varsa izlenimleri bende bekliyorum. Bu arada büyük ihtimal 1,2 ay sonraya araç teslimi yapıyor doğuş..
1.2 lerin gidişi nasıl ? hızlanması sollamalarda sıkıntı çıkartıyormu ? hantallık hissi varmı ? anlatın çok sayın kullanıcılar.![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
abi doğan şahinden seridir.. hantal olacağını sanmıyorum
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Polo sahiplerinden duysak yada bir kullanma şansımız olsa 10 numara olur
2side dizel isetorkdan daha iyi gider diye düşünüyorum benzinlisi ne kadar yakıyor acaba
orası kesin85 hp diyor 1.2si 1.4 ü yanlış bilmiyorsam
JoYTeaM
uyuyorlardır abi yoksa polo çetesi var forumda mevcut![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
http://www.techturkey.com/forum/otom...-polo-tdi.html
abi benim aracın konusu azcık bak cewap beklerken
millet uyuyor yarın dolar buraları![]()
ramazan şu ortada ki radyo şeysini ne kadara aldın kanka sen? ne civarda onlar?
1,2 nin fabrika verileri ş. içi 7,3lt ş.dışı 4,5lt genel 5,5lt
ortalama 6lt yaksa lpg de 6,9lt yakar 6,9x2,50=17,25 hadi yaksın 18 kuruş. bedavadan biraz pahalı günümüz şartlarında![]()
Rns 510 u diyorsun 1700 e aldım.. ben 1.6 Tdi uzun yolda 160 -180 Arası yakıyorum
kız arkadaşıma aldık yaklaşık 4 aydır azda olsa kullanıyoruz daha 800km oldu
1.4 benzinli dsg
ben şuan için daha bir kusur goremedim sadece tek hoşuma gitmeyen cam açkken dsg nin çalışma sesi zaman zaman duyuluyor takıntılıysanız rahatsız edici
yakıt olarak çok test edemesemde ortalaması çok normal surekli şehir içi kullanılmasına rağmen oldukça başarılı buldum
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)