Ilk deneme cekimimdi arkadaslar 1 hafta hasta hasta evde yattiktan sonar sikntidan bi iki bsi cekip montaj yaptim. Iyi seyirler.
Youtube Linki
Ilk deneme cekimimdi arkadaslar 1 hafta hasta hasta evde yattiktan sonar sikntidan bi iki bsi cekip montaj yaptim. Iyi seyirler.
Youtube Linki
kanka eleştiriye açıksan 1-2 söylemim olacak
oldschool bi arabaya "bence" böyle bir video çekilirken böyle aracın yaşıtı şarkılar eşlik etmeli diye düşünüyorum
bikaç foto tekrar etmiş, yanlış görmediysem, biraz uyuyamadım da, o tip şeyleri atarsak kenara gayet güzel , ben beğendim![]()
ya zaten videoyu can skntisindan cektim acaba neler yapabiliyorum die. Bi kac poz cektim sonra hosuma gidince montajladim
sknti yok yani ozenerek yaparsam bsiler cikar ortaya
jettaninki daha guzel oldu
ahahahha o kolon basimin belasi zaten. O kadar usendimki arabayi yerinden oynatmaya
![]()
Montajı Edius Programında Dene Yavrum İndir ProgramıSana Biara Kısa Film Kıyağı Geçicem
Not: Biz Bölüm Okuduk Anca Yaptık Sen Keyfe Keder 10 Numara Yavrum![]()
çok güzel olmuş ortadaki kolonlar biraz bozmuş ama olsun yinede çok iyi şarkının adını varmı bilen ?
Peugeot Sport
İlk deneme için gayet güzeldi kanka zaten arabada tam değildi asıl şimdi videoluk oldu yeni mekanlarda keşfetmişken yeniden bi video ister
Şarkı linki: Blue Foundation - Eyes On Fire (Zeds Dead Remix) - YouTube
Çok güzel olmuş elinize sağlık
Bi sahnede kolon tam ortalanıyor, orası kötü.
Birde kamera hareketleri çok belli. Araca maşaallah.![]()
K.
videoda araçta güzel olmuş elinize sağlık..
DTi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)