Arkadaşlar bu limitin üzerinde geçenlere 160 TL yapıştırıyorlarmış haberiniz var mı ?
Gerçek mi bu ?
Arkadaşlar bu limitin üzerinde geçenlere 160 TL yapıştırıyorlarmış haberiniz var mı ?
Gerçek mi bu ?
Yaklasık 8 denden berı kullanıyoruz babam bırlıkte ogs hıc 30 oda gecmedı bende hep 100 130 gıbı hızlarla gecıyruz cok sukur bırsey yok..
Yawasladıktan snra ogsnın ne anlamı kalırkı trafık seyrı yawaslar..
ptesi gunu basliyor uygulama. Sacmaligin daniskasi. sanki hergun 40 kisi giselere carpiyor. artik alenen soygunculuga basladilar. yollarin durumunu goruruz bundan sonra. ceviz kadar beyinleriyle ulke yonetiyorlar delirecem.
IN BOOST WE TRUST
konu dışı ama arkamıza ambulans geldi diyelim bizde edsli ışıkta kırmızıda geçmek zorunda kaldık ceza yazılıyormu ?
zaten 1 km sıra oluyor.. şimdi eve gitmek hayal![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
çok mantıklı hareketler yapıyolardıda sanki bende buna şaşıracaktım ... Sandıkta hepsine şahsım adıma cevap vericem.
millet mal olup ogs ye patlarsa olucağı buydu nasıl araba kullanırlar anlamıyorum.daha geçen gördüm kartal gişelere ortadan patlamış adam kafası güzeldi herhalde.olan bize oldu
birkeresinde peder hız limitini geçtiği için ogs okunmamış dediğiniz gibi 160 tl gibi bi miktar ödedim.
ogs den hızlı gectigin zaman okuyamama durumu oluyordu hala devam ediyormu bilmiyorum
1 Dakkalık Saygı Durusuna Davet Ediyorum Genc Yasta Esini Kaybeden Corabım İcin
Resmi bir açıklama linki bulabilen buraya atarsa sevinirim.
Ortada çok şehir efsanesi dolaşıyor çünkü.
kgs de yakında kalkacak diyorlardı..noldu acaba?
bizm mıllet 30dense 20ile gecer trafk ıcn kotu bi durum. Bu duyulana kadar bayaga ceza yazarlar
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Mahmutbey gişelerde KGS daha hızlı ilerliyor sözde otomatik geçiş sistemi hızlı olacak :\
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)