Selam,
Aracımın motor durumu normal ve herhangi bir modifikasyonu yok, eski sahibinin yaylarını çok kesmesi dolayısıyla araç neredeyse istinat takozlarının üzerinde gidiyor.
Özetle 2 problemim var.
1)araç stop ettiğinizde farlar açık uyarı sesi tümseklerden veya bozuk yollardan geçerken çok kısa ötüyor.Bu benim aklıma aracın darbe sensörünün aracın hiç esnememesinden dolayı darbe algılayıp elektriği kesmesi olarak geliyor fakat böyle olsa bile elektriği kesen sensorün tekrar açmaması gerekir nasıl oluyor da ben devam edebiliyorum.
Aracımı 10 gün önce aldım ve yarın yaylarını değiştireceğim benim aklıma aracın çok alçak olması ve hiç esnememesinin problemi geliyor ama başka fikri olan var mı?
2)Aracımda normal kullanımda bazen vites değiştirdikten sonra bazen de yarım gaz sabit giderken araç bir anda 3 silindir çalışıyormuş gibi oluyor ve gaz yememeye bir nevi boğulmaya başlıyor.Aracı durdurup veya durdurmadan stop ettirip tekrar çalıştırdığımda düzeliyor ve kaldığı yerden devam edebiliyorum.Belli olmuyor bazen günde 2 kere yapıyor bazen 3 gün hiç yapmıyor.Araç dip gaz ve performanslı kullanımında da herhangi bir kesiklik göstermiyor.
Benim aklıma benzin pompası geliyor. fakat daha önce karşılaşan veya benzer problem yaşayan var mı bilmek isterim.Bu arada bobin ve bujileri geçen hafta değiştirdim.
Fikirlerinizi merakla bekliyorum.