BMW M Serisi M3 1997 Model 28.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 77100204
İyi akşamlar bu araç hakkında bilgisi olan varmı ? arac kayseriden gelme komple boyalı daha fazla bilgim yok. fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim iyi forumlar
BMW M Serisi M3 1997 Model 28.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 77100204
İyi akşamlar bu araç hakkında bilgisi olan varmı ? arac kayseriden gelme komple boyalı daha fazla bilgim yok. fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim iyi forumlar
yanlis bilmiyorsam arac lpg li..
Only Flying is Better...
freelife abicim okudum o sorgulamaları ama net bişey yok o yüzden gündeme getirdim amaç konu kirliliği değil sadece biraz daha bilgi sahibi olmak
lpgli suanda lpgsi sökulmus vaziyette kayseriden gelme halen kayseri plaka arka camurlukdan itibaren bagaj seklinde değişmiş benim bildigim bu
BOZBEY
şaselerinde birşey yoksa fiyat iyi. kupasıda düzgün duruyor. fiyat ile orantılandığında alınıp 4-5 harcayıp binilebilir gibi görünüyor. vanos ve şanzımanında sorun olmasın ama. maliyetli şeyler..
M. The most powerful letter in the world.
Zaten boya değişen takıntımı değilim ***** İstanbulinşallah şasede bisey yoktur motorda fln bilgisi olan varmı acabaaa
bugün tarabyada gördüm 38 plakalıydı düzgün duruyordu 50li yaşlarda bi amca sürüyordu
amcadan m3.....
![]()
38 FK 994Geçen yıl nisan aylarında bmw etkinliğine gelmişti o zaman çektim
![]()
SKODA SIMPLY CLEVER
pardonda ne işi var bmw etkinliğinde amcamın, ilginç ???
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)