arkadaşlar 1 haftadır tuvturkle ugrasıyorum ben yandım sız yanmayın. gecen hafta sonu cumartesı tuvturke gıttım aracımın muayensını yaptırmak ıcın hersey gayet guzel aracımda kusur olarak hıcbırsey bulamadılar en son aracımın ruhsatında renk kısmında silinti duzeltme var dedıler. (ben aracımı ılk showroomdan cıkartcagım gun aracım beyaz oldugu halde emnıyet sıyah yazmıstı bende yanlıslık oldugunu soyledım sıyahın yanına beyaz yazılırsa sorun ortadan kalkar demıstım cunku aracımın modelı corsa black whıte dıye gecıyor ruhsatta. polıs ıse gıtmıs sıyah yazan yerı bır cısımle sılmıs tekrar sıyah beyaz yazmıs ama o sılınık yer bıraz bellı oluyor. tuvturkte aracın bılgılerı sıstemde sıyah beyaz olmasına ragmen evrakta sahtecılık var duzelttır dedı tuvturkun mudurunu cagırdım vs bır sekılde ızah ettı guzellıkle ıste asıl sorun ondan sonra basladı. pazartesı gunu arac ıcın yenı ek 1 formu doldurttum fakat carsamba gunu musterı hızmetlerını aradım bır aksılık olmasın dıye bana artık ek 1 formunun kalktıgını dırek tuvturke gıdıp tespıt yaptırmam gerektıgını daha sonra tuvturkle ısımızın bıttıgını yenı ruhsat cıkartabılcegımızı soyledıler bugun tekrar sılıvrıye muayene ıstasyonuna gıttım adam bana suan sıstem karısık bunlarda naptıgını bılmıyorlar sen once muayeneden aldıgın kagıtla karakola gıt yenı ruhsat cıkar onunla tekrar buraya gel deyınce orda ne desem bılemedım telfon numaramı falan aldılar arıycaklarmıs bılgı vermek ıcın bakalım nolcak. trafıkte o kadar ısıgı yanmayan lastıklerı kabak vs... arac varken hıcbır kusur bulamadıkları ıcın benı ugrastırdıkları seye bakın tam sınavların oldugu hafta bosu bosuna benım hatam olmadan 110 tl yenı ruhsat 100 tl den fazla benzın ve gıden zamanım arkadaslar sızde gıtmeden once arastırın oyle gıdın ugrasmayın dıye yazdım kusra bakmayın ıyı gunler....