Bugun wrx'imi guzel bir fiyata satiş icin anlaştim.
Yerine ne alabilirim max 60.000 tl bütce var.
Benim aklimdan gecenler tabi bu bütceye bulabilirmiyiz bilmiyorum.
S2000
Evo 8-9
Sti
Bugun wrx'imi guzel bir fiyata satiş icin anlaştim.
Yerine ne alabilirim max 60.000 tl bütce var.
Benim aklimdan gecenler tabi bu bütceye bulabilirmiyiz bilmiyorum.
S2000
Evo 8-9
Sti
yani pis bir rakam ya ortaların iyisi yadaiyilerin kötüsü.orta derken fn2 typer yada cupra olur iyilerin kötüsüde sizin yazdıklarınız.ben olsam hız ise cupra alırdım görsellikse fn2 olabilir golf gti olabilir.astra opc vs
Yaz geliyor bir e46 cabrio çok güzel olur aslında..
ama seçenekler arasında bence stı![]()
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
benim c3 ü vereyim wrx ile 600f i alayım uyarsa pm at![]()
s2k sıkı bir takip ile alınır. millet o kadar yukardan uçuyorki ***** siteye girince moralin bozulup çıkıyorsun. bence biraz araştırıp s2k al taylor.olmazsa evo.
sıkıntısız ise alınabilinir
Honda S2000 2.0 Vtec 2004 Model 63.500 TL Galeriden satılık ikinci el Lacivert renk - 79496958
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
bu ty s2000 in sahibi sanırım sitedeki Shekil şuan
bi ara bende cok kovalıyodum s2000.Hiç iyi şeyler duymamıştım.Ben bakarken farlar ap2 stoplar ap1 di iyi şeyler söylememişlerdi.Ama sahibinden net bi bilgi almak daha iyi olur.
bende bu renk bi s2000 hatırlıyorum iyi değildi yorumlar,bu araç mı tam emin değilim günah almayalım durduk yerede..
60.000 tl ye alabilicegin en iyi arac performans açısından leon cupradırs2000 i o paralara alamazsın en azından binilebilicek temizlikte bi s2000 alamazsın
evo 9 da zaten alamazsın o paralara hep cacıkları var
4 çeker istior isen o paralara evo 8 lere bakabilirsin
![]()
Eger dusunursenz stage 2+ leon Cupra aracimi satabilirim.
PSN: ERBAYY
Çükümüz olmasa aslında hepimiz iyi adamlarız
abi teşekür ederim ama cupra çok bana uygun değil çok ısınamadım araba ama gidişinie lafım yok yanlış anlamayın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)