Hazır havalar ısınmışken bahar temizliği yapalım dedik. Cooler içi ve dışı temizlendi, cooler hattı komple temizlendi ve sızdırmazlık kontrolu yaptık. Cooler borusu ve turbo shield parlatıldı. Kırmızı brembo stickerlar kaliperlerde yerini buldu![]()
Hazır havalar ısınmışken bahar temizliği yapalım dedik. Cooler içi ve dışı temizlendi, cooler hattı komple temizlendi ve sızdırmazlık kontrolu yaptık. Cooler borusu ve turbo shield parlatıldı. Kırmızı brembo stickerlar kaliperlerde yerini buldu![]()
Maşallah temizlik güzel elinize sağlık. Ama yanlamasına motorlu fabrikasyon turbo önden çeker araçların motorları çok karışık duruyor mağlesef turbo manifold çıkışları ve gaz kelebeklerinin konumu nedeniyle. Sizin motorda oldukça karışık duruyor mağlesef.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Hocam ışıl ışıl, kalaylı seviyor... clio RS in motorunda bir yerleri parlatılmıştı ama hatırlamıyorum.
Çok canlı makina, maşallah
muhahahaha Şafak, kafamı bozanları dışarıdan kalaylıyamıyorum ancak işte böyle kaput altı ile mesaj gönderiyorum![]()
cooler temizliğinden sonra herhangi bir değişiklik oldu mu acaba, bende söküp temizlemeyi düşünüyorum, elinize sağlık çok güzel olmuş bu arada![]()
maşallah abi, Allah nazardan korusun..çiçek gibi olmuş
![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
cooler temizliği = iat 'de 8 celcius düşüş ve buna karşı 1 puan avans?
ne olacak ya, biz de temizliyoruz, hiç bişey olmuyor. maksat temiz olsun. imandan![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Yok mu bu sene bahar Temizliği Alper ustam..Buldum çıkardım konunu
Eski resimleride silmişsin bilhare tetkik edemedik...
fotoları sadece ben mi göremiyorum
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)