iyi aksamlar arkadaslar yeni kasa passat aldım ve jantını degiştirip basmak istiyorum..tercihen 19 ama 18 de olabılır..jant önerilerinizi bekliorum.
iyi aksamlar arkadaslar yeni kasa passat aldım ve jantını degiştirip basmak istiyorum..tercihen 19 ama 18 de olabılır..jant önerilerinizi bekliorum.
kendimi tanıtmadım aslında bayadır uyeyım ama sadece takıpteydım yenıde arac aldım jant atıp basmayı dusunuyorum bı turlu karar weremedım audi s serısı jantlardanmı takıyım yoksa bbs mı takıyım onun ıcın bı msj atıyım dedım sızın onerılerınızıde almak ıstedım.
19'' dısında düşünmüyorum ama sadeligini bozmucak orhinal biseler arıyorum onerılerınızı beklıorum fotolu..bıde nerden temın edebılırım mersindeyim ben burda pek alternatif yok...
Forum sponsoru jantmax var, ordan 19 jantlara bir bak istersen
Yollarlar da oraya sıkıntı olmaz.
http://www.techturkey.com/forum/jant...-resimler.html
Burdaki modeller dışında birşey istersen de temin ederler.
dragger saol acaba gonderdıgın fotolardan 6. cokmu basıt kacar bbs ler yoksa ıyı olurmu... bıde ön arka ofsetler aynı olsamı ıyı olur arka ofsetler bıraz farklımı olsun...
sahibindende warmı jantmaxın jant fotoları ve fıyatları...
saol...mercedes jantı yakısmaz gıbıme gelıyor...
Q7 janti gol olur
dragger yarın o bbs'leri arayıp bı fıyat alacam...sıteden oldugumu soylersem yardımcı olurlar heralde bıde on arka ofsetlerı kaca kac ıstıcez...![]()
Q7'nin hangi jantı ama bıde an assagı 20''dır onlar..
Bi tane beyaz passat cc de vardi burada konusu var. Simdi ipadden bulamiciim ama Arama yaparsan cikar mutlaka19 mu 20 mi bilmiyorum replikaysa 19 vardir
19 jant cok yakar ya bence.sız bılırsınız tabı genede 17-18 takıp yere bassan daha ıyı durur gıbıme gelıyor
evet buldum cc'ye cok yakısmıs 20''takmıs ama o.. bıde bnm arac tsı yıgılma yaparmı acaba 20 jantla...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)