maşallah çok temiz harika duruyor
Çekimler çok iyi. Araç ta bir o kadar güzel. Ama bagaj kaputundaki VW logosunun içinin kırmızı olması olmamış bence.![]()
Bune ya rolingde gectim ben bu arabayi puntoyla hahaah
Tatfun reyis masallah 41 kere degerini fazlasiyla bilen birinde arac daha iyi olacak insallah
maşallah cok diri far kaşı sevmem ama bunda cok begendim bakıslarını cok değiştirmiş
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Masallah, yeminle alip toplayasim geldi bi tane o kadar guzel, Allah nazardan esirgesin![]()
bende fotograflamak icin sabirsizlaniyorum bunu kanka2013'u bekliyoruz tekrar masALLAH fotografi ceken arkadasin da ellerine saglik .. Ekipmanlar neydi ?
Women are like Buddhist , They're worship ox.
Masallah fotolar harika.Araç benzinli galiba birde dizelleri var arkadaslar golf kafamdaki araclardan birisi alırken nelere dikkat edilmeli fiyat aralıkları aşağı yukarı nerelerde birde gti lerin klasmanı nedir ?
kanka ellerine sağlık valla çok güzel kareler yakalamısın az daha basıcam ozaman yine çekeriktam nasrettin hoca hesabı oldu ya stcker leri resimlerden sonra yapıştırdık ahah
senle görüşünce arabayı basma isteğim daha çok artıyor nedense
![]()
tsk ederim
tsk ederim onu sökücem bi ara ama üşeniorum hep kalıyor
ben 4. vitseteyken misaolasın kardesim
haha saklamışlar bunu bayideeyv kardesim
saolasın anılım
tsk ederim
çok saol abiböyle güzel yorumları görünce bende daha bi hırslanıorum
tsk ederim![]()
eyv saolasın ömer bende çok yakıştırıyorm pek angel far kaşı seven bi insan degilim ama bunda farklı duruyor sanki
tsk ederim
saolasınn![]()
tsk ederimvalla alıp yapın bence imkan varsa
saolasın kanka sen gel bi çekeriz senlede ekipomanları sedat yaza ben anlamam anca iphone ile çekiorum
tsk ederim arac 2.0 gti benzinli pm attım kafanıza ne takılırsa sorabilirsiniz.
burda biraz bilgi var 0-100 leri ve teknik verileri hakkında benim gti ın motor kodu abf olarak geciyor linkte incelersen
http://en.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_Golf_Mk3
eline koluna saglık10 numara fotograflar olmuş
taytay'beylerede maşallah zaten cok seviyordumresimlerdede mükemmel cıkmış
JoYTeaM
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)