arkadaşlar kedimiz bugün 4.kattan düştü.hemen indim aldım fakat çok kötü oldum arka bacakları iptaldi ön ayakları üzerinde sürünüyorduhemen bi veterinere yetiştirdim neredeyse ölecek gibiydi.iğne filan vurdu iç kanama için ardından röntgen filan çekildi.veteriner kırık yok vs.dedi ama ben onlara güvenmiyorum,adam gibi detaylı çektiğini düşünmedim.kedi ön bacakları üzerinde sürünürse sürünebiliyor ölü gibi içim acıyor ne bişey yedi ne içti kafasını zor kaldırıyor.Kuyruğunu oynattığını görmedim.felç desek o da yokmuş arka patilerini sıktırınca baya hafiften çektiriyor.yataktan aşşağı attı kendini ama refleks olarak bile arka ayaklarını oynatmıyor.cap canlı kediyi böyle görünce acı cekmesin ölsün kurtulsun diyesim geliyor ama elimden geleni yapmam lazım.araştırdım ettim ankara üni.veterinerlik fakültesi iyimidir?kedi eskişehirde ama sanırım eskişehirde adam gibi bu işleri yapan birisi yok çünkü benim götürdüğüm veterinerden bi tanıdığımız pek iyi bahsetmedi,köpeğini yanlış ilaç sebebiyle orada kaybetmiş sakın gitmeyin diyor.bende pek güvenmemiştim zaten.çoğu öncelikle para peşinde.ankarada kime götürebilirim kedimizi,ankara üni iyimidir veya bi bilen varmı forumda?