User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
30 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Veteriner Tanıdığı Olan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Veteriner Tanıdığı Olan

arkadaşlar kedimiz bugün 4.kattan düştü.hemen indim aldım fakat çok kötü oldum arka bacakları iptaldi ön ayakları üzerinde sürünüyordu hemen bi veterinere yetiştirdim neredeyse ölecek gibiydi.iğne filan vurdu iç kanama için ardından röntgen filan çekildi.veteriner kırık yok vs.dedi ama ben onlara güvenmiyorum,adam gibi detaylı çektiğini düşünmedim.kedi ön bacakları üzerinde sürünürse sürünebiliyor ölü gibi içim acıyor ne bişey yedi ne içti kafasını zor kaldırıyor.Kuyruğunu oynattığını görmedim.felç desek o da yokmuş arka patilerini sıktırınca baya hafiften çektiriyor.yataktan aşşağı attı kendini ama refleks olarak bile arka ayaklarını oynatmıyor.cap canlı kediyi böyle görünce acı cekmesin ölsün kurtulsun diyesim geliyor ama elimden geleni yapmam lazım.araştırdım ettim ankara üni.veterinerlik fakültesi iyimidir?kedi eskişehirde ama sanırım eskişehirde adam gibi bu işleri yapan birisi yok çünkü benim götürdüğüm veterinerden bi tanıdığımız pek iyi bahsetmedi,köpeğini yanlış ilaç sebebiyle orada kaybetmiş sakın gitmeyin diyor.bende pek güvenmemiştim zaten.çoğu öncelikle para peşinde.ankarada kime götürebilirim kedimizi,ankara üni iyimidir veya bi bilen varmı forumda?

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hangi ildesin sen yavrım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    su an eskişehirdeyim ama ankarayada götürürüm yeterki iyleşsin.bu arada kedi sanırım arka sırt tarafına düşmüş veterinerin dediği çuval gibi düşmüş keşke ayağı kırılsaydı bundan 10 kat iyiydi dedi.omurilik tarafına düşmüş kedi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istanbul olsa her türlü yardımcı olurdum baba veteriner

yarın bi sorarım yinede

ama Allahtan ümit kesilmez ben 6 aylık bi dobermana çarptım arabayla hatta teker geçti üstünden kırık çıkık yoktu filmlerde falan 1 ay kadar boyunluk ve ufacık bir kutuda baktım mümkün olduğu kadar hareket etmemesi ve vücudunu geriye çevirmemesi için nitekim Allaha şükür 1 ay sonra ayaklandı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pm attım.
    10karakter

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi ben araştırdım omurilik zedelenmesi olmuş sanırım bir daha yürüyemecek yürüyeceğini de sanmıyorum yataktan attı kendini hiç bacaklar hareket etmiyor.

Kedimi uyutmalımıyım

sırt tarafını vurmuş orası acıyor belli.arka taraf tutmuyor kuyrugunu cok cok bastırdım ama his yok.arka bacaklarında var ama az gibi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burdan yorum yapmak çok zor tabi ama dediğim gibi lastik köpeğin tam belinden kalçasının ordan geçti

aynı şekilde tamamen hareketsiz ve tepkisiz aynı zamandada hissiz di arka taraf komple ve 1,5 hafta bu şekilde kaldı ama sonradan iyileşti çok şükür

mert0640 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nası düşer 4. kattan abi...niye tedbirsizlik ediyosun...bu kediler bişiye odaklandımmı unuturlar yüksekte olduklarını direk atlarlar...
    sana demiştim o kadar kedi yavruyken...gece gece çok kötü oldum onur...
    uyutma işini geç gerekirse getir ankaraya baktır iyi bi veterinere...çıkmadık candan ümit kesilmez...
    Detaycı Adam
    0537 623 54 52
    www.detaiyciadam.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    düşük bi ihtimal ama inşallah iyileşir.eskişehirde benim denk geldiğim ,adamların işi gücü para olmuş.1 ay tedavi dedi sanırım dayayacak ilacı vs.parayı alıcak bi güzel sonra kedi yine gidicek heralde.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert0640 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nası düşer 4. kattan abi...niye tedbirsizlik ediyosun...bu kediler bişiye odaklandımmı unuturlar yüksekte olduklarını direk atlarlar...
    sana demiştim o kadar kedi yavruyken...gece gece çok kötü oldum onur...
    uyutma işini geç gerekirse getir ankaraya baktır iyi bi veterinere...çıkmadık candan ümit kesilmez...
    mert nedim değil annemlerde geçen yaz nedimi gördü bizde ankarada okuyunca yalnız kalmayalım diye kendilerine van kedisi aldılar.o düştü yazık nedimle hep oynuyorlardı daha dün aksam bogustular.aynen öyle çıkmadık candan ümit kesilmez ama heralde kötü son olucak evlat gibi bende kötü oldum ama yapcak bişey yok olacağı varmış keşke olmasaydı.bana adam gibi veteriner lazım parası 2.plan olsun öncelikle gerekeni yapsın yarın ankarayada olsa getiririm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nedim in olmamasına sevindim ama sonuçta oda bi can onun için çok üzüldüm...
    benim kedimde 5. kattan betona çakıldı..bi üni hastanesine götürmüştüm ama hatırlamıyorum...
    iyileşti çok şükür..evin tüm balkon ve camlarına tel taptırdım sineklik tarzı...
    artık dışarı tek başına çıkamıyor ama onun iyiligi için bi kargaya pusu kurup anında aşagıya çakılacak yoksa...
    bence getir ankaraya araştır bu gece ünilerin veterinerlik böümlerini..birine götür olacak bişi varsa elbet yaparlar..
    orda vakit kaybetme...
    Detaycı Adam
    0537 623 54 52
    www.detaiyciadam.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen öyle,ankara üniversitesine götürelim diyorum.senin kedi arka bacakları felçmi olmuştu öylemi düzeldi nereye götürmüştün.bir de bu beysukent neresi eskişehirden gelirken ankara girişimi?15-20 gün bi bakalım elimizden geleni yapalım daha kötüye giderse yapıcak bişey yok hiç dayanamıyorum gördükçe ağlayasım geliyor veterinere zar zor yetiştirdim.can havliyle nasıl eve koşmaya çalışıyordu düştüğü yerden o 2 bacağıyla çok çok kötü oldum.ölseydi de onu öyle görmeseydim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hacı benim kediyi ank üni ye götürmüştüm galiba...o gün sersem gibiydim naaptıgımı pek hatırlamıyorum..
    iç kanaması vardı ve arka ayakları kalçasından çıkmıştı ama toparladı...1 gün küvezde yattı sonra da evde sıcak su torbası yumuşak yastıklar ve özellikle et-tavuk sularıyla 1 ay düzenli şekilde bakıldı...
    şu an maşallah cingöz geziyo evde köşe bucak...
    onur hayvanlar ın yapısı farklı abi. mustu abinin dediği gibi iyileşmez dediğin yeri bi bakmışsın toparlamış yürüyo...
    sen yarın gel ilk müdehaleyi gereken herşeyi yaptır...yoksa sanada büyük vicdan azabı olacak o hayvanada yazık olacak...
    Detaycı Adam
    0537 623 54 52
    www.detaiyciadam.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    elimden geleni yapıcam eskişehirde bu iş olmaz.hayvan bişey yemiyor bi yese.zorla ağzına tıkabildim cok ufak bişey.devamını da yemedi tükürüyor.

Splendour - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dostum geçmiş olsun gerekirse ankaraya gidicem diyorsun,bul güzel bir veteriner no'su ara durumu anlat olumlu yaklaşan olursa götür.ağrı falan çekiyor diye sakın ağrı kesici vermeye kalkma,parasetamol içerikli ağrı kesiciler ölüme sebep olabilir,Allah korusun.uyutmayıda hemen aklına getirme,umarım iyileşirde bir dahaki sefere daha dikkatli olursun.

Yemek olayı içinde,bir şırıngayla süt veya sıvı birşeyler verebilirsin.
    tekrar geçmiş olsun.

se®k@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun, çok üzüldüm. Veterinerlere (hepsinden bahsetmiyorum) pek güven olmuyor. Ankara Üni. Veterinerlik fakültesine götürürsen ordaki hocalarda bakıyor hayvanlara. En azından daha tatminkar bilgiye ulasırsın.

Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    butun vucudu yanmıs butun ayakları kırık golden ı 8 ayda hayata bagladılar bence 4 haftayı hayvancagza cok gorme hatta bır omru cok gorme kopek degıl netıcede kedı hep evde arka ayaklar ıcın aparatlar var yasayabılıyosa al yasasın....
    Vorsprung Durch Technik

gambit49 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fakulteye gitmen bence en dogrusu olur. ankara uni iyi diye biliyorum

AhmetKadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankara Üniversitesinden mezun Veteriner Hekim'im.
    Ankara'da 'hayvan hastanesi ' olarak google da aratırsan 2-3 adres cıkar ki, hepsi iyidir.
    Fakülte'de iyidir.
    İnsanların kulaktan dolma bilgileri ile kotulemeyın, hatalı müdahalelerden insanlar ölüyor, o doktorlar bizim kadar bile uzulmezler olen bi hastanın arkasından. Yine de gideceginiz yerle ilgili olumlu referanslar varsa tabiki daha iyidir.
    Kediniz kaç yasında, kaç kg?
    Bahar aylarıyla beraber üreme mevsımı gelınce her yer hormon kokusu oluyor hayvanlar ıcın ve bu tarz düşmeler cok goruluyor. bu durum ıcın de yapılabılinecek mudahaleler sınırlıdır. uygun bakım ve tedavı ıle beklemekten baska carenız yok. ama unutmayın ankara seyahatınız de zaten travmada olan kedınızı daha da zorlayacaktır.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)