User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
33 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Bir sorum var çözüm bulamadım ?

desibel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question Bir sorum var çözüm bulamadım ?

Konu başlığı bulamadım bu yüzden böyle bişey yazdım k.bakmayın.

Şimdi baştan anlatayım ben en iyisi askerliğimi şırnakta yaptım ve bize kurulan bi pusuya düştük yanımızda havan topunun içinen c4 yerleştirilmiş bomba patladı.

Tabi helikopter gelip bizi hastaneye götürdü 1 hafta falan tedavi gördüm kolumdan sırtımdan yüzümden ve kalça kemiğimden yaralanmıştım.

45 gün hava değişimi alıp istanbula geldim sonra haydarpaşa GATA piskiyatri bölümüne yatış verildi burdada yattım ve 45 gün daha hava değişimi aldım ve bitince askeri birliğime teslim olup askerliğimi bitirdim Bu süre zarfı içerisinde bana yaklaşık 9000 tl tazminat ödendi.

Buraya kadar herşey normal gibi ama gerçek sıkıntım burdan sonra başladı askerliğim biteli yaklaşık 4 sene oluyo kolumdaki izler falan sıkıntı değil zaten de ama kalça kemiğimden çok büyük ağrılar çekiyorum hele kışın ızdrap oluyo bana.

Benim işimde bedenen çalıştığım için artık zar zor çalışıyorum işlerim sürekli aksar oldu ve bukonuya askeriyenin veya devletin bi çözüm bulmasını bekliyorum ?

Sağlığıma kavuşmayı ümit ediyorum.

Bu konuda yetkili kime başvurmalıyım yardımlarınızı bekliyorum ?

(Aslında ben yaralandım benide gazi yapsınlar demiyorum ama sonuçta ben ve ailem büyük üzüntüler yaşadık ve ben onlara yansıtmasamda hala yaşıyorum ve bence yetkili kişilerin bu işe bi çözüm bulması beklemek en doğal hakkım belki 40 yaşında hiç çalışamaya bilirim ALLAH korusun)

Biraz uzun oldu k.bakmayın.
    Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok büyük geçmiş olsun Allah daha beterlerinden korusun inşallah....

buradan mutlaka bilgi veren çıkabilir ama en net bilgiyi sana en yakın askeri hastaneden edinebilirsin diye düşünüyorum...

TT_BOY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok geçmiş olsun kardeşim , umarım derdine çare olabilicek birilerini bulabilirsin ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Büyük geçmiş olsun... Derdinize bi çare bulunur inş.O zaman bizde mutlu oluruz..

tekrar geçmiş olsun

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Geçmiş olsun..

Neden gazi olamıyorsun? Neticede silah altında yaşadığın olaydan dolayı sağlığını kaybetmişsin..

poseidon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Genelkurmay'ın iletişim maili aşağıda

gnkur@tsk.tr

durumunu açıklayan düzgün bir dille bir mail at.
    1-2 Hafta dönüş olmasını bekle eğer herhangi bir cevap alamazsan
    aynı işlemi başbakanlık ve cumhurbaşkanlığı için uygula.
    ama yazılı olması şart. Bir şekilde birileri dönüş yapacaktır.

Tekrar geçmiş olsun.

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evde oturana maaş bağlayıp bedava tedavi ettiren devlet vatanı için sağlığını kaybetmiş gaziyi görmemezlikten gelemez yetklil yerlere başvuru yapınca durumunuz çözülür İnşallah.büyük geçmiş olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim şu mail olayını ben deniyim inşALLAH sonuç alırız.

K.O. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok geçmiş olsun bencede yazılı bi şekilde durumunuza anlatırsanız mutlaka dönüş olur.gatada filan heyete çağirabilirler diye düşünüyorum.yani sizle ilgilenmiceklerde kimle ilgilenecekler..

mgnPower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oncelikle cok gecmis olsun. o zamana ait elinizde belgeler oldugunu varsayarak hepsini scan edip mail atarken eklemenizi tavsiye ederim.

Alıntı RSBurak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evde oturana maaş bağlayıp bedava tedavi ettiren devlet vatanı için sağlığını kaybetmiş gaziyi görmemezlikten gelemez yetklil yerlere başvuru yapınca durumunuz çözülür İnşallah.büyük geçmiş olsun

maalesef durum boyle deveye sormuslar boynun neden egri diye nerem duzgunki demis o misal. yanlisim olabilir kusura bakmayin uzun zaman oldu gorev basinda takipdeyken kovaladigi kisinin aracinin carpmasi sonucu dengesini kaybedip bariyerlerde hayatini kaybeden motosikletli polis memurunun ailesine motorun ve trafik isaretlerinin maddi zararindan dolayi icra gelmisti. ne denilebilirki ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mgnPower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oncelikle cok gecmis olsun. o zamana ait elinizde belgeler oldugunu varsayarak hepsini scan edip mail atarken eklemenizi tavsiye ederim.

maalesef durum boyle deveye sormuslar boynun neden egri diye nerem duzgunki demis o misal. yanlisim olabilir kusura bakmayin uzun zaman oldu gorev basinda takipdeyken kovaladigi kisinin aracinin carpmasi sonucu dengesini kaybedip bariyerlerde hayatini kaybeden motosikletli polis memurunun ailesine motorun ve trafik isaretlerinin maddi zararindan dolayi icra gelmisti. ne denilebilirki ?
    Gerçekten çok ilgnç olaylar var bu memlekette çok sevdiğim bi abim çekiç operasyonunda tek ayak bileğine 2 mermi yemiş yüzümüze bile bakmadılar diodu da şaşırıyodum gerçekmiş demekki

kadioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Büyük geçmiş olsun.Ben kırık olup olmadığını ve platin takılıp takılmadığını merak ettim.Var mı böyle bir şey? Bir de yılda bir düzenli fizik tedaviye gir filan diyen olmadı mı?
    Sizin sorularınıza gelince : Askerlik şubesine bir başvuru da işe yarayabilir tahminimce.
    Tekrar büyük geçmiş olsun Allah daha büyüklerinden saklasın.
    Nadide şeyler değerlidir.

drummer582 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok gecmis olsun sizde gazi sayilmayacaksaniz kimse sayilmasin...
    Bulundugunuz il/ilce askerlik subesi yada askeri birlige muracat edin bilgi almak icin.personel sube vs. Size bilgi verecektir.tekrar gecmis olsun umarim haklariniza ve sagliginiza en kisa zamanda kavusursunuz
    Hakkinizi sonuna kadar arayin ve savunun derim,devletin gazilere verdigi gazi maasi ve hatta kadro icerisinde is verme durumu var.ins olumu bi sonuca ulasirsiniz

erayakar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence rahatsızlığınızla ilgili bilirkişi raporu çıkartın ..rahatsızlınıza sebebiyet veren olayla ilgili dosya oluşturun .bu bilgiler doğrultusunda genelkurmaybaşkanlına dilekçe verin..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hepinize iyi dileklerinizden dolayı teşekkür ederim.

Kırık olmadı pilatinde yok ama kalçada oval olan yer bende çukur gibi oldu.

Bu akşam hastane kağıtlarını kontrol edip tam tarihleriyle güzelbi yazı yazıp tsk başbakanlık ve cumhur başkanlığına göndericem bakalım kısmet olmadı askerlik şubesine baş vurcam heralde

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok geçmiş olsun. zor bir durum. inşallah istediğin sonucu alırsın.

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

tuner faruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok geçmiş olsun üzücü bi durum Genelkurmayla irtibata geçmeniz yararlı olacaktır diye düşünüyorum.

Osman Bahadır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok geçmiş olsun.

Hiç engel raporu için başvurdunuz mu? Veya bir engel oranı verildi mi size? Tazminatı öderken öyle bir tespitin de yapılmış olması, ona göre ödeme yapılmış olması gerekir.

Eğer engelli veya malül sayılabilecek seviyede rapor alabilecek durumda iseniz gazilik için de başvurabilirsiniz. Çünkü çalışamama durumunun telafisi için maluliyet gerekli.

Her halükarda sonuç alınacağından, en kötü durumda tedavinizin yapılacağından eminim. En azından öyle ümit ediyorum.

Ayrıca vatanım ve milletim adına size saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Allah katında gazilik rütbeniz daim olur inşallah.
    Your car is your story. So don't let someone else write the book...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı o.b.k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok geçmiş olsun.

Hiç engel raporu için başvurdunuz mu? Veya bir engel oranı verildi mi size? Tazminatı öderken öyle bir tespitin de yapılmış olması, ona göre ödeme yapılmış olması gerekir.

Eğer engelli veya malül sayılabilecek seviyede rapor alabilecek durumda iseniz gazilik için de başvurabilirsiniz. Çünkü çalışamama durumunun telafisi için maluliyet gerekli.

Her halükarda sonuç alınacağından, en kötü durumda tedavinizin yapılacağından eminim. En azından öyle ümit ediyorum.

Ayrıca vatanım ve milletim adına size saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Allah katında gazilik rütbeniz daim olur inşallah.
    AMİN çok teşekkür ederim.

Engel raporu ben özellikle istemedim piskyatr da doktorum istersen seni bidaha askere göndermeyelim askerliğe elverişsiz (çürük) raporu falan demeye çalıştı (uzaktan bi tanıdığımız oluyodu kendisi) sakın ölebişey istemiyorum dedim bunca acı çaktim gerisinide tamamlarım diyip gittim askere

Ama bu gün bütün evrakları kurcalıcam bakalım ne çıkarsa toparlıyıp bi dilekce yazıcam

Bilmem belki hak etmiyorum ama o gazilik ünvanını hak ettiğimi düşünüyorum zaten istediğim maddi yardım maaş veya imkanları değil sağlıma kavuşmak ve o gazilik ünvanını gururla taşımak

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)