Konu başlığı bulamadım bu yüzden böyle bişey yazdım k.bakmayın.
Şimdi baştan anlatayım ben en iyisi askerliğimi şırnakta yaptım ve bize kurulan bi pusuya düştük yanımızda havan topunun içinen c4 yerleştirilmiş bomba patladı.
Tabi helikopter gelip bizi hastaneye götürdü 1 hafta falan tedavi gördüm kolumdan sırtımdan yüzümden ve kalça kemiğimden yaralanmıştım.
45 gün hava değişimi alıp istanbula geldim sonra haydarpaşa GATA piskiyatri bölümüne yatış verildi burdada yattım ve 45 gün daha hava değişimi aldım ve bitince askeri birliğime teslim olup askerliğimi bitirdim Bu süre zarfı içerisinde bana yaklaşık 9000 tl tazminat ödendi.
Buraya kadar herşey normal gibi ama gerçek sıkıntım burdan sonra başladı askerliğim biteli yaklaşık 4 sene oluyo kolumdaki izler falan sıkıntı değil zaten de ama kalça kemiğimden çok büyük ağrılar çekiyorum hele kışın ızdrap oluyo bana.
Benim işimde bedenen çalıştığım için artık zar zor çalışıyorum işlerim sürekli aksar oldu ve bukonuya askeriyenin veya devletin bi çözüm bulmasını bekliyorum ?
Sağlığıma kavuşmayı ümit ediyorum.
Bu konuda yetkili kime başvurmalıyım yardımlarınızı bekliyorum ?
(Aslında ben yaralandım benide gazi yapsınlar demiyorum ama sonuçta ben ve ailem büyük üzüntüler yaşadık ve ben onlara yansıtmasamda hala yaşıyorum ve bence yetkili kişilerin bu işe bi çözüm bulması beklemek en doğal hakkım belki 40 yaşında hiç çalışamaya bilirim ALLAH korusun)
Biraz uzun oldu k.bakmayın.