Başlıktada belirttiğim gibi İzmirde balkon camlama yapan var mı aramızda? veya tanıdıgı olan?
Başlıktada belirttiğim gibi İzmirde balkon camlama yapan var mı aramızda? veya tanıdıgı olan?
karşıyakada var proje çizdirmiştik ama balkonumuz uymamıştı en son çare oranın adresini veririm size biraz daha araştırın tandık çıkar belki![]()
Evet bende merak ediyorum bunu
Şöyle hatta kabaca 17.5 m2 balkonu kapatmak yaklaşık nasıl bir fiyat aralıgına gelir acaba?
istanbuldan gelirim toplu birşeyler olursa, firma önemli değil işçilik önemli arakadaşlar bunu belirteyim
Camın rengi yada özelliği vs. varmı bilenler. Değişiyormu, farklı renklerde uygulamalar görüyorumda. Koyu siyah, mavi, düz şeffaf.
şişecam olarak füme bronz ve şeffaf var 8 mm camlarda cam temperli olacak kalite olayı temper makinesine kadar dayanır bunu belirteyim. renkli cam olunca fiyat farkı doğal olarak oluyor fakat ben sizlere film çektirmenizi tavsiye ederim sıkılınca sökersinzi çünkü balkonları koyu renk daraltıyor ve zamanla sıkılma başlıyor.
Salonun köşesi cam giydirme rengide koyu mavi gibi reflekte gibi ne bileyim öyle birşeyler ondan sormuştum teşekkürler. Birde bu camlar komple sökülmüyor katlanarak yanlara açılıyor değilmi?
istersen komplede sökersin, normalde en sağa veya sola açılıyor.. cephe camları 10 mm veya 6 mm oluyor o yüzden onlarda renk seçeneği fazladır 8 mm renk seçeneği pek yok veya ithal cam olacak..
dun biryer geldi fiyat olarakta 7.75 uzunlugundaki balkona (son 1.8 mtsi doner köse sekildeve komple cam yuksekliği 2mt) ayak ustu 3600ve 2800 fiyat verdi(2farklı marka) net fiyatı bugun gececekler. acaba cok mu normal mi bu fiyat? bikac yerden daha fiyat alıcam paylasırım burdan baska isteyenler için belki yardımcı olur
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)