Arkadaşlar yarın 2010 Mondeo 1,6 Benzinli yada 2009-2011 arası İnsignia (115lik ya da180lik) alacağız hangisini tercih etmek daha mantıklı?
Limitimiz 50000 TL ve araç hem şehir içi hemde şehir dışı sürekli yol yapacak...
Arkadaşlar yarın 2010 Mondeo 1,6 Benzinli yada 2009-2011 arası İnsignia (115lik ya da180lik) alacağız hangisini tercih etmek daha mantıklı?
Limitimiz 50000 TL ve araç hem şehir içi hemde şehir dışı sürekli yol yapacak...
F.I.A.T Aktif Satış Danışmanı...
tabiki insignia,karar senin
İnsignia Alin bence 180 lik biraz cok yakar ama performans konusunda oldukca iyidir
Mondeo hakkinda bilgim yok fakat insignia her turlu ezer
Superb çok güzel bir otomobil fakat kullanacak kişi 28 yaşında (ben) o yüzden diğer 2 seçenek arasındayım....
insignia daha spor duruyor ve opc body kitle yaşınada süper gider sanki..mondeo çok hantal duruyor bence.
memnun oldum benimde hedeflerim arasında doğuşta danışman olmak vardı...
Mondeonun seçenek olmasının sebebi abiminde arasıra onu kullanacak olması...
Peki 180lik Turbo İnsignia'da Lpg hakkında ne düşünüyorsunuz?
115lik motorun yeterli olmadığını düşünüyorum test etmediğim için
Maksimum tork 230/2200-5500 tork yüksek lpg bilmiyorum araştırmak lazım servısden ama sunu bılıyorum opel lpg sevmıyor.
Standart Donanım
4 yönlü elektrikli bel desteği ayarı (yolcu)
6 yönlü yolcu koltuğu (elektirikli yükseklik ayarı)
8 yönlü elektrikli hafızalı sürücü koltuğu
9 farklı otomatik aydınlatma modu
Adaptif 4x4 paketi 2.8 260 HP - Benzinli - Adaptif 4x4 İçin standart
Alarm
Alçaltılmış spor şasi 2.0 195 HP - Dizel - Active Select İçin standart
Arka yan cam perdeleri
Bluetooth cep telefonu portalı
Deri - kumaş kombineli koltuklar
Flexride şasi sistemi (Sürüşe duyarlı şasi teknolojisi) 2.8 260 HP - Benzinli - Adaptif 4x4 İçin standart
Geliştirilmiş Sürüşe Duyarlı Ön Farlar (AFL+)
Kibo ağacı orta konsol (Bej döşeme ile)
Krom kaplı kapı kolları
LED gündüz farları
Otomatik uzun far asistanı
Piyano lake orta konsol (siyah döşeme ile)
Yokuşta kalkış desteği (manuel şanzıman ile)
DRİLL
Dr.Ecu
hem göze hem kulağa çok hoş geliyor
sanırım cosmo paket İnsignia olacak
her ne kadar günlük hayatta sürekli lpgli otomobiller kullansamda Turbo LPGli bir araç tecrübem olmadığı için tereddütlüyüm.
opel forever arkadaş karar senin mondeoda güzel araç ama opeli olan bir daha vazgeçemiyor opelden...
opelin son nesil motorlarının lpg ile çok sorunu vardı galiba subap erime miydi öyle bişilerdi forumda konusu geçmişti bi araştır istersen.ayrıca superB alırdım
Bende superbden yana kullanırdım tercihimi...Ki yaş olarak küçüğüm sizden, Ama illaki bu ikisinden biri derseniz direkt insignia.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)