User Tag List

10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: opel corsa 1.7 dizel turbo degisimi

arsberkay
    Misafir

opel corsa 1.7 dizel turbo degisimi

selam arkadaşlar aranıza istanbuldan katılıyorum kırmızı renk corsa 1.7 im var ve performansı bana yeterli gelmıyo yapmısken 1 kere yapaym ıstıyorum o yuzden cıp tunıng ıle yetınmeyıp dırek turbo buyutmek ıstıyorum 140 beygır cıvarı guc olsa benı tatmın eder herhalde aklımdakı tek soru ısaretı arabadan bu guclerı elde ettıkten sonra ne gıbı sorunlar yasayabılırım bırde ıslemlerı yapabılcegım tavsıye edecegınız bıyer var mı tesekkurler ıyı forumlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hoşgeldiniz sizi bir tanısaydık

Bence sırayla gitmek mantıklı ilk önce yazılım yaptırın, kat iptali ve birkaç işlemden sonra beğenmezseniz turbo büyütebilirsiniz, veya kendi turbosunun parçaları şu an bulunabiliyor mu bilmiyorum ama dediğiniz güçlere ulaşır.. Güvenilir kişiler yaptıktan sonra motorla alakalı hiçbir sıkıntı olmaz ama fren, debriyaj en azından yay veya coilover bana göre olmak zorunda .. Bu konuda tek güvenebileceğiniz yerde Megachips'tir heralde..
    ...

arsberkay
    Misafir
    ben sırasıyla ugrasma taraftarı degılım bır kere olsun bıtsın megachıp ıle bır gorusme yapayım yarın bırcok kısı o guclerde sorun olmaz dıyo ama bana mantıklı gelmıyo 75 beygırlık motor nasıl 140 beygır olupta sorun cıkarmıcak bırı cıkabılcek sorunları solese basıma cok bela olmıcaksa yapcam ama sıkıntı olcaksa yapmıcam aracı satcam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazılımlı corsaya bindiniz mi hiç 180-190 hp'lere ulaşıyorlar 140 birşey değil bu motora.. 140+ nos basan var.. Zaten işlemler yapmadan önce araç ölçülür sıkıntısı var mı yokmu ona göre işlem yapılır, bende memnun değildiğim hiç gitmiyordu zaten ölçtük 62 hp verdi stockken Mehmet abi el attı 3 haneli rakamlara geldik.. Beni aşırı tatmin ediyor şu an
    ...

Anıl DALGA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba aramıza hoşgeldin. Berkay_aydın arkadaşımın dediği gibi 140 hp zor ve tehlikeli bir güç değil Megachipsle görüşmeni öneririm benim aracım şuanda yapılıyor yakında videolarını resimlerini yayınlarım fikir edinmiş olursun.Dizel dendimi akla ilk gelen Mekan Megachips'tir.

atabay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sorularının tüm cvp ları mehmet gazihanda.1.3 puntom ıle draglarda 1.5-1.6-1.7 lere cok rahat kafa tutuyorum.drag yazılımı ve bırkac extra ıle dunyalar degısıyor...fazla soylenenlere kulak asma ...megacıhps ılac olur sana.hayılısı olsun .
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE.

naciersin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeş bendede 1.7 var 140+nos basıyorum ama uzun süre sıkıştırdığında krank sıyıra biliyor başıma geldi arabada kızıl yatak şart detaylı bilgi istersen araya bilirsin

Anıl DALGA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kızıl yatak nerden temin ettiniz ? Bugüne kadar Mehmet gazihanın yaptığı hiçbir araç krank sıyırmadı veya bi problem olmadı ? yapılan araçlarda 150 hp - 200 hp arası araçlardı ilk defa sizden duydum kızıl yatak gerektiğini krank sıyırdığını

Tansu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    corsa c 1.3 cdti için büyük turbo tavsiyesi alabilir miyim? bolt on oturacak büyük bir turbo var mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam hiç chip falan uğraşmayın şimdilik,,, direk turboyu büyütüp gerekli değişiklikleri yaptıktan sonrada mehmet gazihanın yolunu tutun o sizin hastalığınıza ilaç olacaktır.... 140-150 hp civarları sizi tatmin eder ve sorun çıkarmaz...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)