Mavi Olan bana 1.6 75Hp 8V, Kırmızı olan 1.4 Sportline 16v 100Hp Ali ye aittir.. Galeriye misafir olarak geldi ayaküstü çekelim birşeyler dedik..
Kırmızıya Maşallah..
![]()
Mavi Olan bana 1.6 75Hp 8V, Kırmızı olan 1.4 Sportline 16v 100Hp Ali ye aittir.. Galeriye misafir olarak geldi ayaküstü çekelim birşeyler dedik..
Kırmızıya Maşallah..
![]()
apaçiliğmi deşifre ettin ümitmaaşallah araçlara hayırlıişler
![]()
iki aracada maşallah
Maşallah iki aracada kazasız belasız.. Ali ve Ümit hayırlı olsun güzel araçlar almışsınız.. Ali sen en kısa zamanda bi kozmetik çalışması yap artık fazla gezme böyle![]()
![]()
Edeple gelen, lütufla gider.
kirmizi zaten en sevdigim renk fakat mavi renk bu kasaya cok yakisiyor. masallah kazasiz belasiz arkadaslar
always AT by AT
kırmızı yüksek kalmış ama ikiside güzel duruyo mavinin boya kodu ld5d sanırım zor renk walla uğraştırır kazasız belasız
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
teşekkürler arkadaşlar. muharrem aldığımdan beri böyle dokunamadım daha vakit yok uğraşıcak biniyoruz bizdemur 84 sportline ile 1.6 performansı arasında dağlar kadar fark var çok farklı ikisi
maşallah ümit boncuk gibi duruyor
İkisini de koşarak geçerim.
Gördüm canlısını maşallah ikisine de..Allah kaza bela vermesin kardeşlerim
![]()
maşallah ikisinede,
vay apaçi ali vay deşifre oldun gerçektenbende niye foto atmıyor diyordum, şaka bi yana güle güle kullan zaman bulduğunda ufak tefek dokunuşlarla hem gidişi hem duruşu çok daha güzel olucak
![]()
Maşallah araçlara![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
maşallah iki aracada.. akşam 101'den sonra işimiz var dediğin bumuydu len![]()
Maşallah kazasız belasız... kırmızı sanki biraz yüksek
kazasız belasız sürüşler maşallah
''Çaresizseniz çare sizsiniz'' K.ATATÜRK
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE !
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)